Τι μέλλει γενέσθαι με τις εξετάσεις - Η ανακοίνωση

Τι μέλλει γενέσθαι με τις εξετάσεις - Η ανακοίνωση

Θα διεξαχθούν κανονικά οι προγραμματισμένες Εξετάσεις της Υπηρεσίας Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας για το μήνα Ιανουάριο 2021.

Σε ανακοίνωση της, η Υπηρεσία Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ενημερώνει το κοινό ότι βάσει του τελευταίου Διατάγματος με ισχύ από τις 10/1/2021 για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19, όλες οι προγραμματισμένες εξετάσεις για τον μήνα Ιανουάριο 2021 θα διεξαχθούν κανονικά.

Τονίζεται ότι θα τηρούνται αυστηρά τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα και ως εκ τούτου, όλοι οι υποψήφιοι οφείλουν να προσέρχονται στα Εξεταστικά Κέντρα φέροντας μάσκα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE