Εξελίξεις σε Κυπριακό και ελληνοτουρκικά συζήτησαν Ομήρου - Λαλάκος

Εξελίξεις σε Κυπριακό και ελληνοτουρκικά συζήτησαν Ομήρου - Λαλάκος

Τις τρέχουσες εξελίξεις στο Κυπριακό και τα Ελληνοτουρκικά "υπό το φως των συνεχών προκλήσεων της Τουρκίας" συζήτησαν σήμερα σε συνάντησή τους ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο, Θεοχάρης Λαλάκος και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου. 

Ανακοίνωση του γραφείου του πρώην ΠτΒ αναφέρει ότι Γιαννάκης Ομήρου και Έλληνας Πρέσβης υπογράμμισαν την ανάγκη συνεχούς συντονισμού Κύπρου και Ελλάδας στην αντιμετώπιση της τουρκικής απειλής στα πλαίσια της αναγκαίας εθνικής ομοψυχίας.

Τόνισαν επίσης την ευθύνη  της Ε.Ε. να σταθεί έμπρακτα αλληλέγγυη προς τα δύο κράτη – μέλη της στην αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων, προστίθεται.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE