Εξελίξεις σε Κυπριακό και ελληνοτουρκικά συζήτησαν Ομήρου - Λαλάκος

Εξελίξεις σε Κυπριακό και ελληνοτουρκικά συζήτησαν Ομήρου - Λαλάκος

Τις τρέχουσες εξελίξεις στο Κυπριακό και τα Ελληνοτουρκικά "υπό το φως των συνεχών προκλήσεων της Τουρκίας" συζήτησαν σήμερα σε συνάντησή τους ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο, Θεοχάρης Λαλάκος και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου. 

Ανακοίνωση του γραφείου του πρώην ΠτΒ αναφέρει ότι Γιαννάκης Ομήρου και Έλληνας Πρέσβης υπογράμμισαν την ανάγκη συνεχούς συντονισμού Κύπρου και Ελλάδας στην αντιμετώπιση της τουρκικής απειλής στα πλαίσια της αναγκαίας εθνικής ομοψυχίας.

Τόνισαν επίσης την ευθύνη  της Ε.Ε. να σταθεί έμπρακτα αλληλέγγυη προς τα δύο κράτη – μέλη της στην αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων, προστίθεται.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.