ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στον Πωμό

ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στον Πωμό

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην κοινότητα του Πωμού, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η πυρκαγιά πλησίον της κοινότητας Πωμός, της Επαρχίας Πάφου, εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη στις 13:50.

Η πυρκαγιά που προκλήθηκε από κάψιμο κλαδιών και σωρών απορριμμάτων, λόγω των σφοδρών ανέμων, επεκτάθηκε πολύ γρήγορα και έκαψε 8 δεκάρια ιδιωτικής γης καλυμμένα με ελιές άλλα οπωροφόρα δέντρα και άγρια βλάστηση.

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του προσωπικού του  Δασικού σταθμού Γιαλιάς, με 4 πυροσβεστικά οχήματα, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 14:30.

Το Τμήμα Δασών απευθύνει έκκληση προς το κοινό να αποφεύγει κάθε ενέργεια που πιθανό να προκαλέσει δασική πυρκαγιά, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο Χριστοδουλίδης: Στο τραπέζι τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο Χριστοδουλίδης: Στο τραπέζι τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου για την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE