ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στον Πωμό

ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στον Πωμό

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην κοινότητα του Πωμού, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η πυρκαγιά πλησίον της κοινότητας Πωμός, της Επαρχίας Πάφου, εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη στις 13:50.

Η πυρκαγιά που προκλήθηκε από κάψιμο κλαδιών και σωρών απορριμμάτων, λόγω των σφοδρών ανέμων, επεκτάθηκε πολύ γρήγορα και έκαψε 8 δεκάρια ιδιωτικής γης καλυμμένα με ελιές άλλα οπωροφόρα δέντρα και άγρια βλάστηση.

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του προσωπικού του  Δασικού σταθμού Γιαλιάς, με 4 πυροσβεστικά οχήματα, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 14:30.

Το Τμήμα Δασών απευθύνει έκκληση προς το κοινό να αποφεύγει κάθε ενέργεια που πιθανό να προκαλέσει δασική πυρκαγιά, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE