Σημαντική αύξηση στις παραδόσεις αγελαδινού γάλακτος το Νοέμβριο

Σημαντική αύξηση στις παραδόσεις αγελαδινού γάλακτος το Νοέμβριο

Σημαντική αύξηση κατά 17,9%, σε ετήσια βάση, σημείωσαν το Νοέμβριο του 2020 οι παραδόσεις αγελαδινού γάλακτος, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε την Τετάρτη η Στατιστική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, οι παραδόσεις αγελαδινού γάλακτος ανήλθαν το Νοέμβριο του 2020 στους 23,52 χιλιάδες τόνους, σε σύγκριση με 19,95 χιλιάδες τόνους το Νοέμβριο του 2019, σημειώνοντας αύξηση 17,9%. Σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, οι παραδόσεις αγελαδινού γάλακτος αυξήθηκαν κατά 4,5%.

Εξάλλου, η παραγωγή γάλακτος κατανάλωσης από αγελαδινό γάλα ανήλθε το Νοέμβριο του 2020 στους 4,48 χιλιάδες τόνους σε σχέση με 4,56 χιλιάδες τόνους το Νοέμβριο του 2019. Τον Οκτώβριο του 2020, η παραγωγή γάλακτος κατανάλωσης ήταν 4,89 χιλιάδες τόνοι.  

Aπό ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE