Σημαντική αύξηση στις παραδόσεις αγελαδινού γάλακτος το Νοέμβριο

Σημαντική αύξηση στις παραδόσεις αγελαδινού γάλακτος το Νοέμβριο

Σημαντική αύξηση κατά 17,9%, σε ετήσια βάση, σημείωσαν το Νοέμβριο του 2020 οι παραδόσεις αγελαδινού γάλακτος, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε την Τετάρτη η Στατιστική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, οι παραδόσεις αγελαδινού γάλακτος ανήλθαν το Νοέμβριο του 2020 στους 23,52 χιλιάδες τόνους, σε σύγκριση με 19,95 χιλιάδες τόνους το Νοέμβριο του 2019, σημειώνοντας αύξηση 17,9%. Σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, οι παραδόσεις αγελαδινού γάλακτος αυξήθηκαν κατά 4,5%.

Εξάλλου, η παραγωγή γάλακτος κατανάλωσης από αγελαδινό γάλα ανήλθε το Νοέμβριο του 2020 στους 4,48 χιλιάδες τόνους σε σχέση με 4,56 χιλιάδες τόνους το Νοέμβριο του 2019. Τον Οκτώβριο του 2020, η παραγωγή γάλακτος κατανάλωσης ήταν 4,89 χιλιάδες τόνοι.  

Aπό ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE