Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: 43χρονος βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: 43χρονος βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Νεκρός μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου της οδού Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/1) 43χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr , τον 43χρονο βρήκε νεκρό ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου. Δεν έδινε σημεία ζωής και μπήκε στο δωμάτιό του για να δει αν είναι καλά. Ο άτυχος άντρας ήταν πεσμένος στο δάπεδο ενώ πάνω στο τραπεζάκι του δωματίου υπήρχε ποσότητα ηρωίνης και χάπια.

Εκτιμάται ότι ο θάνατός του επήλθε από υπερβολική δόση ουσιών. Η ακριβής αιτία θανάτου θα προκύψει από τη διενέργεια της νεκροτομής.

Ο 43χρονος είναι κάτοικος Αθηνών και επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη πριν από λίγες ημέρες. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

Ο κοινός στόχος για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό πριν από τη λήξη της θητείας του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στις Βρυξέλλες με τον κ. Γκουτέρες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αμέσως μετά τη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE