Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: 43χρονος βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: 43χρονος βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Νεκρός μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου της οδού Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/1) 43χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr , τον 43χρονο βρήκε νεκρό ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου. Δεν έδινε σημεία ζωής και μπήκε στο δωμάτιό του για να δει αν είναι καλά. Ο άτυχος άντρας ήταν πεσμένος στο δάπεδο ενώ πάνω στο τραπεζάκι του δωματίου υπήρχε ποσότητα ηρωίνης και χάπια.

Εκτιμάται ότι ο θάνατός του επήλθε από υπερβολική δόση ουσιών. Η ακριβής αιτία θανάτου θα προκύψει από τη διενέργεια της νεκροτομής.

Ο 43χρονος είναι κάτοικος Αθηνών και επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη πριν από λίγες ημέρες. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE