Ανάρτηση-φαρμάκι ο Χάρης Λοϊζίδης μετά το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ: «Ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει πιάσει πάτο…»!

Ανάρτηση-φαρμάκι ο Χάρης Λοϊζίδης μετά το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ: «Ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει πιάσει πάτο…»!

Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από έναν εκ των αντιπροέδρων της ΚΟΠ, Χάρη Λοϊζίδη, λίγη ώρα μετά το πέρας του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ.

«Ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει πιάσει πάτο. Κάθε βδομάδα βάλλεται η ΚΟΠ εξαιτίας του. Πρέπει να μας προβληματίσει τι κάνουμε μαζί του. Στο τέλος αυτός και οι όμοιοι του θα μας καταστρέψουν και το VAR!!!»


Διαιτητής στο ντέρμπι του ΓΣΠ ήταν ο Νικόλας Νεοκλέους…

The post Ανάρτηση-φαρμάκι ο Χάρης Λοϊζίδης μετά το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ: «Ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει πιάσει πάτο…»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE