Φαίνεται και από τους αριθμούς το ΚΑΚΟ Α΄ ημίχρονο στο Τσίρειο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Φαίνεται και από τους αριθμούς το ΚΑΚΟ Α΄ ημίχρονο στο Τσίρειο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ένα από τα χειρότερα ντέρμπι στο φετινό πρωτάθλημα, παρακολουθήσαμε στο Α΄ ημίχρονο, όπου Απόλλωνας και Ομόνοια έδωσαν ρεσιτάλ… τακτικής, χωρίς κανένα ρίσκο υπό το φόβο να δεχθούν κάποιο γκολ, σε ένα ματς όπου… “φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη”.

Ελπίζουμε στο Β΄ ημίχρονο να ανεβάσουν στροφές και οι δύο ομάδες, για να δούμε καλύτερο θέαμα…

Περισσότερα λόγια δεν χρειάζονται για την… κρύα “σούπα” του πρώτου μέρους, δείτε απλά τα στατιστικά στην πιο κάτω φωτογραφία και θα καταλάβετε (όσοι δεν βλέπετε το ντέρμπι) ότι δεν υπερβάλλουμε:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

The post Φαίνεται και από τους αριθμούς το ΚΑΚΟ Α΄ ημίχρονο στο Τσίρειο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE