Κλωναρίδης: «Μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Κλωναρίδης: «Μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης μετά το 1-1 με την ΑΕΚ μιλώντας στην Cablenet είπε τα εξής: 

«Πρώτα απ΄ όλα θέλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ειδικά από το 30′ που μείναμε με 10 παίκτες. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο όμως πιστεύω ότι σήμερα είδαμε ξεχωριστό από την ομάδα. Υπήρχε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Ξέραμε ότι δεν θα χάσουμε το παιχνίδι ακόμα και με ένα παίκτη λιγότερο».

Για τον νέο προπονητή: «Με τον ερχομό του νέου προπονητή βλέπουμε ένα διαφορετικό ΑΠΟΕΛ. Μπορώ να πω και το πιστεύω πως μας βοηθά πολύ. Μας δίνει καλές συμβουλές. Όπως βλέπουμε η ομάδα παίζει καλύτερα και έχει φέρει πίσω την αυτοπεποίθηση».

Για τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται: «Παίζω όπου με βάλει ο προπονητής. Είμαι το ίδιο χαρούμενος το να παίζω μπροστά, όσο και πλάγια. Παίζω όπου με χρειάζεται ο προπονητής».

Για το αν πιστεύουν για την εξάδα: «Σίγουρα πιστεύουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Σημαντικό είναι και το Κύπελλο για εμάς».

The post Κλωναρίδης: «Μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE