Αλλοι 75 Κύπριοι της Βρετανίας θύματα του κορωνοϊού σε μία εβδομάδα

Αλλοι 75 Κύπριοι της Βρετανίας θύματα του κορωνοϊού σε μία εβδομάδα

Ραγδαία αύξηση κατέγραψε την περασμένη εβδομάδα ο αριθμός των Κυπρίων του Ηνωμένου Βασιλείου που κατέληξαν, έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό, σύμφωνα με την εβδομαδιαία καταμέτρηση της εφημερίδας «Η Παροικιακή».

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι το περασμένο επταήμερο πέθαναν 35 Ελληνοκύπριοι και 40 Τουρκοκύπριοι. Οι 70 εξ αυτών ζούσαν στο Λονδίνο και οι πέντε, όλοι Ελληνοκύπριοι, σε Λιντς, Τσέλτεναμ, Κόβεντρι, Λέστερ και Μάνσφιλντ.

Συνολικά κατά την εφημερίδα ο κορωνοϊός έχει στοιχίσει τις ζωές 480 Κυπρίων του Ηνωμένου Βασιλείου, εκ των οποίων οι 188 ήταν Τουρκοκύπριοι και δύο Μαρωνίτες.

Στο Λονδίνο ζούσαν 437 εκ των θυμάτων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE