Αλλοι 75 Κύπριοι της Βρετανίας θύματα του κορωνοϊού σε μία εβδομάδα

Αλλοι 75 Κύπριοι της Βρετανίας θύματα του κορωνοϊού σε μία εβδομάδα

Ραγδαία αύξηση κατέγραψε την περασμένη εβδομάδα ο αριθμός των Κυπρίων του Ηνωμένου Βασιλείου που κατέληξαν, έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό, σύμφωνα με την εβδομαδιαία καταμέτρηση της εφημερίδας «Η Παροικιακή».

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι το περασμένο επταήμερο πέθαναν 35 Ελληνοκύπριοι και 40 Τουρκοκύπριοι. Οι 70 εξ αυτών ζούσαν στο Λονδίνο και οι πέντε, όλοι Ελληνοκύπριοι, σε Λιντς, Τσέλτεναμ, Κόβεντρι, Λέστερ και Μάνσφιλντ.

Συνολικά κατά την εφημερίδα ο κορωνοϊός έχει στοιχίσει τις ζωές 480 Κυπρίων του Ηνωμένου Βασιλείου, εκ των οποίων οι 188 ήταν Τουρκοκύπριοι και δύο Μαρωνίτες.

Στο Λονδίνο ζούσαν 437 εκ των θυμάτων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE