Αλλοι 75 Κύπριοι της Βρετανίας θύματα του κορωνοϊού σε μία εβδομάδα

Αλλοι 75 Κύπριοι της Βρετανίας θύματα του κορωνοϊού σε μία εβδομάδα

Ραγδαία αύξηση κατέγραψε την περασμένη εβδομάδα ο αριθμός των Κυπρίων του Ηνωμένου Βασιλείου που κατέληξαν, έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό, σύμφωνα με την εβδομαδιαία καταμέτρηση της εφημερίδας «Η Παροικιακή».

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι το περασμένο επταήμερο πέθαναν 35 Ελληνοκύπριοι και 40 Τουρκοκύπριοι. Οι 70 εξ αυτών ζούσαν στο Λονδίνο και οι πέντε, όλοι Ελληνοκύπριοι, σε Λιντς, Τσέλτεναμ, Κόβεντρι, Λέστερ και Μάνσφιλντ.

Συνολικά κατά την εφημερίδα ο κορωνοϊός έχει στοιχίσει τις ζωές 480 Κυπρίων του Ηνωμένου Βασιλείου, εκ των οποίων οι 188 ήταν Τουρκοκύπριοι και δύο Μαρωνίτες.

Στο Λονδίνο ζούσαν 437 εκ των θυμάτων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE