Αλλοι 75 Κύπριοι της Βρετανίας θύματα του κορωνοϊού σε μία εβδομάδα

Αλλοι 75 Κύπριοι της Βρετανίας θύματα του κορωνοϊού σε μία εβδομάδα

Ραγδαία αύξηση κατέγραψε την περασμένη εβδομάδα ο αριθμός των Κυπρίων του Ηνωμένου Βασιλείου που κατέληξαν, έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό, σύμφωνα με την εβδομαδιαία καταμέτρηση της εφημερίδας «Η Παροικιακή».

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι το περασμένο επταήμερο πέθαναν 35 Ελληνοκύπριοι και 40 Τουρκοκύπριοι. Οι 70 εξ αυτών ζούσαν στο Λονδίνο και οι πέντε, όλοι Ελληνοκύπριοι, σε Λιντς, Τσέλτεναμ, Κόβεντρι, Λέστερ και Μάνσφιλντ.

Συνολικά κατά την εφημερίδα ο κορωνοϊός έχει στοιχίσει τις ζωές 480 Κυπρίων του Ηνωμένου Βασιλείου, εκ των οποίων οι 188 ήταν Τουρκοκύπριοι και δύο Μαρωνίτες.

Στο Λονδίνο ζούσαν 437 εκ των θυμάτων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE