Αλλοι 75 Κύπριοι της Βρετανίας θύματα του κορωνοϊού σε μία εβδομάδα

Αλλοι 75 Κύπριοι της Βρετανίας θύματα του κορωνοϊού σε μία εβδομάδα

Ραγδαία αύξηση κατέγραψε την περασμένη εβδομάδα ο αριθμός των Κυπρίων του Ηνωμένου Βασιλείου που κατέληξαν, έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό, σύμφωνα με την εβδομαδιαία καταμέτρηση της εφημερίδας «Η Παροικιακή».

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι το περασμένο επταήμερο πέθαναν 35 Ελληνοκύπριοι και 40 Τουρκοκύπριοι. Οι 70 εξ αυτών ζούσαν στο Λονδίνο και οι πέντε, όλοι Ελληνοκύπριοι, σε Λιντς, Τσέλτεναμ, Κόβεντρι, Λέστερ και Μάνσφιλντ.

Συνολικά κατά την εφημερίδα ο κορωνοϊός έχει στοιχίσει τις ζωές 480 Κυπρίων του Ηνωμένου Βασιλείου, εκ των οποίων οι 188 ήταν Τουρκοκύπριοι και δύο Μαρωνίτες.

Στο Λονδίνο ζούσαν 437 εκ των θυμάτων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Η πρώτη ταινία του Bollywood αναμένεται να γυριστεί στην Κύπρο, με τα γυρίσματα να ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι και την κυκλοφορία της να προγραμματίζεται για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του επόμενου έτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE