Aναβλήθηκε η Ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση του προϋπολογισμού

Aναβλήθηκε η Ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση του προϋπολογισμού

Για τις 21 Ιανουαρίου μετατέθηκε η Ολομέλεια της Βουλής για την έγκριση του κρατικού προϋπολογισμού.

Στην σύσκεψη των εκπροσώπων κομμάτων την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου αποφασίστηκε όμως η έκτακτη Ολομέλεια που είχε οριστεί για τις 18 Ιανουαρίου ακυρωθεί ώστε να τα κόμματα να έχουν περισσότερο χρόνο ώστε να καταθέσουν τις τροπολογίες τους.

Μέχρι να εγκριθεί ο προυπολογισμός ενδεχομένως θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις πληρωμές των ειδικών σχεδίων από το Υπ. Εργασίας 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE