Η ομάδα που ΣΚΑΝΑΡΕ την περίπτωση Νούχιου!

Η ομάδα που ΣΚΑΝΑΡΕ την περίπτωση Νούχιου!

Δημοσιεύματα στο Βέλγιο «έμπλεξαν» το όνομα του Αντχέ Νούχιου, με τη Σταντάρ Λιέγης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, η ομάδα του Κωνσταντίνου Λαΐφη, ήταν στο ψάξιμο για επιθετικό και «κοίταξε» την περίπτωση του Κοσοβάρου επιθετικού του ΑΠΟΕΛ, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως τον είχαν στα υπόψιν τους από την πορεία του με τη Σέφιλντ Γουένστεϊ.

Παρόλα αυτά, το θέμα δεν προχώρησε, αφού η κακή παρουσία του μέχρι στιγμής στους γαλαζοκίτρινους, με μόλις ένα γκολ σε 16 εμφανίσεις, έπαιξε καταλυτικό ρόλο.

Εν τέλει, η Σταντάρ, απόκτησε ως δανεικό τον Βραζιλιάνο, Ζοάο Κλάους από τη Γερμανική Χόφενχαϊμ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και ΕΔΩ για να δείτε τα δημοσιεύματα

The post Η ομάδα που ΣΚΑΝΑΡΕ την περίπτωση Νούχιου! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη συνεδρία του Υπουργικού με τη νέα σύνθεση - Οι πέντε προτεραιότητες που έθεσε ο ΠτΔ

Πρώτη συνεδρία του Υπουργικού με τη νέα σύνθεση - Οι πέντε προτεραιότητες που έθεσε ο ΠτΔ

Στις πέντε προτεραιότητες που τέμνουν οριζοντίως όλες τις αποφάσεις καθώς και στην υλοποίηση του προεκλογικού προγράμματος, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό τη νέα σύνθεση του, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE