Μαγευτικό θέαμα με τα φλαμίνγκο στη Λάρνακα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαγευτικό θέαμα με τα φλαμίνγκο στη Λάρνακα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα φλαμίνγκο κατέκλυσαν και φέτος την Αλυκή Λάρνακας, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα. Το τοπίο γίνεται μαγικό με την είσοδο των φλαμίνγκο.

Στην Κύπρο συναντάμε το είδος, μεγάλο φλαμίνγκο, (Φοινικόπτερος ο ρόδινος) Greater Flamingo (Phoenicopterus roseus) που αποτελεί και το μεγαλύτερο από όλα τα είδη φλαμίνγκο τα οποία υπάρχουν στον πλανήτη.

Το συναντάμε επίσης σε υγρότοπους των παράκτιων χωρών της Μεσογείου, στην Αφρική, στην ινδική υποήπειρο και τη Μέση Ανατολή.

Δείτε φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE