Μαγευτικό θέαμα με τα φλαμίνγκο στη Λάρνακα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαγευτικό θέαμα με τα φλαμίνγκο στη Λάρνακα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα φλαμίνγκο κατέκλυσαν και φέτος την Αλυκή Λάρνακας, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα. Το τοπίο γίνεται μαγικό με την είσοδο των φλαμίνγκο.

Στην Κύπρο συναντάμε το είδος, μεγάλο φλαμίνγκο, (Φοινικόπτερος ο ρόδινος) Greater Flamingo (Phoenicopterus roseus) που αποτελεί και το μεγαλύτερο από όλα τα είδη φλαμίνγκο τα οποία υπάρχουν στον πλανήτη.

Το συναντάμε επίσης σε υγρότοπους των παράκτιων χωρών της Μεσογείου, στην Αφρική, στην ινδική υποήπειρο και τη Μέση Ανατολή.

Δείτε φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE