ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Έμειναν δεμένοι δυο μέρες ηλικιωμένοι – Δυστυχώς ξεψύχησε 91χρονος

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Έμειναν δεμένοι δυο μέρες ηλικιωμένοι – Δυστυχώς ξεψύχησε 91χρονος

Συγκλονιστικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το έγκλημα στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με το agrinionews, τα πρώτα στοιχεία οδηγούν τις αρχές προς την κατεύθυνση της ληστείας ωστόσο εξετάζονται και άλλα ενδεχόμενα. Η 85χρονη που βρέθηκε δεμένη στο σπίτι της, είναι ράκος και σε άσχημη κατάσταση από όσα συνέβησαν σε εκείνη και στον άνδρα της, ωστόσο κατάφερε να μιλήσει στους αστυνομικούς. Φέρεται μάλιστα να έκανε λόγο για εισβολή στο σπίτι της από τρεις άνδρες με σκοπό να αρπάξουν χρήματα.

Οπως αναφέρει το τοπικό μέσο, ενδέχεται το συμβάν να έγινε την περασμένη Παρασκευή και έκτοτε να ήταν αμφότεροι δεμένοι. Συγκεκριμένα, οι δράστες άφησαν δεμένους τους ηλικιωμένους, στο κρεβάτι τον άνδρα και σε καρέκλα τη γυναίκα. Ο 91χρονος δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή.

«Πρόκειται για ένα τυπικό ζευγάρι ηλικιωμένων του χωριού. Έπαιρναν τη σύνταξή τους, είχαν τον κήπο τους, είχαν το σπίτι τους, μία μονοκατοικία που είχαν πάρει τότε που έδιναν τις αντιπαροχές στο χωριό και ζούσαν μόνοι γιατί είχαν χάσει το γιό τους. Όποιος τους επιτέθηκε γνώριζε ότι ζούσαν μόνοι. Ένας άγνωστος δε θα πήγαινε έτσι στοχευμένα, από κάπου γνώριζαν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του χωριού Βασίλης Ταλιούρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE