ΠΑΡΑ-THEMA

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Στα λευκά ντύθηκε το Τρόοδος

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Στα λευκά ντύθηκε το Τρόοδος

Στα λευκά ντύθηκε το Τρόοδος μετά τη χιονόπτωση που σημειώθηκε στην ορεινή περιοχή σήμερα Πέμπτη.    

Σύμφωνα με βίντεο και φωτογραφίες που δημοσίευσαν συμπολίτες μας στην ομάδα «ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ», οι εικόνες μοιάζουν μαγευτικές και εντυπωσιακές.  

 

 

 

Σύμφωνα με το τμήμα μετεωρολογίας απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αρχικά ενδέχεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα ανατολικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια ταραγμένη και στα δυτικά και βόρεια κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top