Είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ για αντί-Σενέ ο Βα!

Είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ για αντί-Σενέ ο Βα!

Πριν μερικές μέρες αναφερθήκαμε στον ακραίο επιθετικό της Πάφος FC, Βλαντιμίρο Έντσον Αντόνιο Φέλιξ, πιο γνωστού ως Βα, ότι βρίσκεται στο κάδρο μεγάλων Κυπριακών ομάδων.

Ο 22χρονος Αγκολέζος ακραίος επιθετικός, είναι στη λίστα των τεχνικών υπεύθυνων της Ομόνοιας και αν αποκτηθεί από το “τριφύλλι”, θα μπορεί να δηλωθεί στον Κατάλογο Β΄, εκεί που ήταν εγγεγραμμένος ο Σενέ.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Μάδημα της μαργαρίτας κατήντησε η συζήτηση περί ανασχηματισμού, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Η παρατεταμένη εκκρεμότητα, αν και δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Χριστοδουλίδη να ζυγίσει αντιδράσεις, προκαλεί δυσφορία τόσο στα κόμματα όσο και στα πρόσωπα που εμπλέκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήδεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE