Είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ για αντί-Σενέ ο Βα!

Είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ για αντί-Σενέ ο Βα!

Πριν μερικές μέρες αναφερθήκαμε στον ακραίο επιθετικό της Πάφος FC, Βλαντιμίρο Έντσον Αντόνιο Φέλιξ, πιο γνωστού ως Βα, ότι βρίσκεται στο κάδρο μεγάλων Κυπριακών ομάδων.

Ο 22χρονος Αγκολέζος ακραίος επιθετικός, είναι στη λίστα των τεχνικών υπεύθυνων της Ομόνοιας και αν αποκτηθεί από το “τριφύλλι”, θα μπορεί να δηλωθεί στον Κατάλογο Β΄, εκεί που ήταν εγγεγραμμένος ο Σενέ.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE