Είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ για αντί-Σενέ ο Βα!

Είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ για αντί-Σενέ ο Βα!

Πριν μερικές μέρες αναφερθήκαμε στον ακραίο επιθετικό της Πάφος FC, Βλαντιμίρο Έντσον Αντόνιο Φέλιξ, πιο γνωστού ως Βα, ότι βρίσκεται στο κάδρο μεγάλων Κυπριακών ομάδων.

Ο 22χρονος Αγκολέζος ακραίος επιθετικός, είναι στη λίστα των τεχνικών υπεύθυνων της Ομόνοιας και αν αποκτηθεί από το “τριφύλλι”, θα μπορεί να δηλωθεί στον Κατάλογο Β΄, εκεί που ήταν εγγεγραμμένος ο Σενέ.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE