ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άνταμ Βέζερ: «Λαός ολέ, τριφυλλάρα ολέ, πράσινε Θεέ» – ΑΤΑΚΕΣ για Καϊάφα, Λανγκ, ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο!

Άνταμ Βέζερ: «Λαός ολέ, τριφυλλάρα ολέ, πράσινε Θεέ» – ΑΤΑΚΕΣ για Καϊάφα, Λανγκ, ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο!

Ο πρώην τερματοφύλακας των Αναγέννηση Δερύνειας, Αλκής και Ομόνοιας σε συνέντευξη που έδωσε στον @chestel και το cfbfootball.com μίλησε για τις μέρες του στην Κύπρο και την Ομόνοια!

Μερικά αποσπάσματα από τις δηλώσεις του:

Δείτε ΕΔΩ όλη την συνέντευξη!

Για το γεγονός ότι έπαιξε σε Χόνβεντ και Μακάμπι Τελ Αβίβ και πως κατέληξε στην Αναγέννηση Δερύνειας: «Ήθελα να δείξω τι μπορούσα να κάνω στο Κυπριακό πρωτάθλημα και ήλπιζα να πάρω μια προσφορά από ένα μεγαλύτερο κλαμπ».

Για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας: «Μετά από λίγους επιτυχημένους αγώνες (στην Αναγέννηση), η Ομόνοια μου έκανε μια προσφορά. Το ήξερα ότι μόλις υπέγραψα, θα ήμουν μέρος ενός από τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα σωματεία στο νησί».

Για την πρώτη του σεζόν: «Η σχέση μεταξύ των παικτών ήταν καλή, γι ‘αυτό κερδίσαμε το κύπελλο. Μου άρεσε να είμαι μέλος της ομάδας».

Ποιο παίκτη είχε ξεχωρίσει όταν ήταν στην Ομόνοια: «Ο Κώστας Καϊάφας είναι θρύλος στην Ομόνοια. Στο γήπεδο ήταν πάντα παθιασμένος και σέβεται πολύ την ομάδα».

Για τον τίτλο που χάθηκε το 05-06 για ένα πόντο: «Ήταν οδυνηρό να χάσεις τον τίτλο έτσι, αλλά ο Απόλλωνας ήταν πολύ καλός εκείνη τη χρονιά».

Για τα ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ: «Το ντέρμπι σε κάθε χώρα είναι κάτι ιδιαίτερο. Η νίκη δίνει μια συναρπαστική αίσθηση. Χάνοντας, λοιπόν, είναι πολύ κακό. Ήταν πάντα λυπηρό να βλέπουμε τα πρόσωπα των οπαδών μετά από μια ήττα, ειδικά εναντίον του ΑΠΟΕΛ».

Για εκείνο το γκολ που δέχθηκε από το κέντρο με τον ΑΠΟΕΛ: «Ο τερματοφύλακας δέχεται έντονη κριτική μετά από κάθε γκολ που δέχεται – είναι σαν να πεθαίνει λίγο. Αυτό έπαθα κι εγώ».

Για τον κόσμο της Ομόνοιας: «Η Ομόνοια έχει τη μεγαλύτερη βάση θαυμαστών στο νησί. Ήταν ωραίο να παίζεις μπροστά στη Θύρα 9»

Για τον συμπατριώτη του Λανγκ: «Ο Άνταμ είναι ένας έξυπνος κεντρικός αμυντικός. Ένας βασικός παίκτης για την εθνική ομάδα. Φυσικά, έχει βελτιωθεί στην Ομόνοια».

Το μήνυμα του στους Ομονοιάτες: «Λαός ολέ, τριφυλλάρα ολέ, πράσινε Θεέ… Κάπως έτσι πάει, έτσι; (γέλια)»

The post Άνταμ Βέζερ: «Λαός ολέ, τριφυλλάρα ολέ, πράσινε Θεέ» – ΑΤΑΚΕΣ για Καϊάφα, Λανγκ, ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top