ΔΡ. ΤΣΙΟΥΤΗΣ: Μίλησε για τις χαλαρώσεις του Φεβρουαρίου - Οι προϋποθέσεις και το σταδιακό άνοιγμα - ΒΙΝΤΕΟ

ΔΡ. ΤΣΙΟΥΤΗΣ: Μίλησε για τις χαλαρώσεις του Φεβρουαρίου - Οι προϋποθέσεις και το σταδιακό άνοιγμα - ΒΙΝΤΕΟ

Είναι ακόμα νωρίς για να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα για την μείωση των κρουσμάτων που παρατηρείται, δήλωσε ο Δρ. Κωνσταντίνος Τσιούτης, παράλληλα όμως είπε πως φαίνεται να είμαστε σε καλό δρόμο.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης ο Δρ. Τσιούτης ανέφερε πως η κατάσταση στα Νοσοκομεία παραμένει κρίσιμη, παρόλο που υπάρχει μείωση στα κρούσματα. 

Όπως σημείωσε πρώτα υπάρχει μείωση στην κοινότητα και αργότερα μειώνονται και οι νοσηλείες.

Όσον αφορά χαλαρώσεις δήλωσε πως μετά τον Φεβρουάριο να περιμένουμε να δούμε και τότε θα γίνονται σταδιακά αν η επιδημιολογική εικόνα το επιτρέψει.

Δείτε όσα είπε:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

Συνεχίζουμε τους ενεργειακούς μας σχεδιασμούς, και με τη Chevron και με την ENI και με την TOTAL, πάντοτε στη βάση του διεθνούς δικαίου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE