ΔΡ. ΤΣΙΟΥΤΗΣ: Μίλησε για τις χαλαρώσεις του Φεβρουαρίου - Οι προϋποθέσεις και το σταδιακό άνοιγμα - ΒΙΝΤΕΟ

ΔΡ. ΤΣΙΟΥΤΗΣ: Μίλησε για τις χαλαρώσεις του Φεβρουαρίου - Οι προϋποθέσεις και το σταδιακό άνοιγμα - ΒΙΝΤΕΟ

Είναι ακόμα νωρίς για να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα για την μείωση των κρουσμάτων που παρατηρείται, δήλωσε ο Δρ. Κωνσταντίνος Τσιούτης, παράλληλα όμως είπε πως φαίνεται να είμαστε σε καλό δρόμο.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης ο Δρ. Τσιούτης ανέφερε πως η κατάσταση στα Νοσοκομεία παραμένει κρίσιμη, παρόλο που υπάρχει μείωση στα κρούσματα. 

Όπως σημείωσε πρώτα υπάρχει μείωση στην κοινότητα και αργότερα μειώνονται και οι νοσηλείες.

Όσον αφορά χαλαρώσεις δήλωσε πως μετά τον Φεβρουάριο να περιμένουμε να δούμε και τότε θα γίνονται σταδιακά αν η επιδημιολογική εικόνα το επιτρέψει.

Δείτε όσα είπε:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE