ΔΡ. ΤΣΙΟΥΤΗΣ: Μίλησε για τις χαλαρώσεις του Φεβρουαρίου - Οι προϋποθέσεις και το σταδιακό άνοιγμα - ΒΙΝΤΕΟ

ΔΡ. ΤΣΙΟΥΤΗΣ: Μίλησε για τις χαλαρώσεις του Φεβρουαρίου - Οι προϋποθέσεις και το σταδιακό άνοιγμα - ΒΙΝΤΕΟ

Είναι ακόμα νωρίς για να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα για την μείωση των κρουσμάτων που παρατηρείται, δήλωσε ο Δρ. Κωνσταντίνος Τσιούτης, παράλληλα όμως είπε πως φαίνεται να είμαστε σε καλό δρόμο.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης ο Δρ. Τσιούτης ανέφερε πως η κατάσταση στα Νοσοκομεία παραμένει κρίσιμη, παρόλο που υπάρχει μείωση στα κρούσματα. 

Όπως σημείωσε πρώτα υπάρχει μείωση στην κοινότητα και αργότερα μειώνονται και οι νοσηλείες.

Όσον αφορά χαλαρώσεις δήλωσε πως μετά τον Φεβρουάριο να περιμένουμε να δούμε και τότε θα γίνονται σταδιακά αν η επιδημιολογική εικόνα το επιτρέψει.

Δείτε όσα είπε:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE