ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πως και ΞΕΧΑΣΑΝ όλοι τον Γκολομπάρτ…

Πως και ΞΕΧΑΣΑΝ όλοι τον Γκολομπάρτ…

Διάβασα χθες την είδηση ότι ο Ρομάν Γκολομπάρτ, μετακομίζει στη Δόξα, επειδή προέκυψε ο τραυματισμός του Αλεξάντερ Πάντιτς (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Λίγοι μάλλον γνώριζαν ότι ο Ισπανός πρώην παίχτης της Νέας Σαλαμίνας, ανήκε ακόμα στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Βασικά τον είχαν αποκτήσει οι κιτρινοπράσινοι τον Γενάρη του 2020, έπαιξε μόλις 5 ματς στο πρωτάθλημα, αφού ακολούθησε η διακοπή λόγω κορωνοϊού.

Παρόλα αυτά το καλοκαίρι, ο τότε προπονητής της ΑΕΚ Nταβίτ Κανέδα (τον έδιωξε τον Σεπτέμβριο η διοίκηση Καραπατάκη και πρόσλαβε τον Καρίγιο) τον άφησε εκτός πλάνων.

Ούτε ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν… κοίταξε τον Γκολομπάρτ, προτίμησε να πάρει στην ΑΡΕΝΑ τον Κέβιν Λαφράνς, αν και ο Αιτινός ήταν σε αγωνιστική αδράνεια από τον περασμένο Μάρτη.

Για όσους ξέχασαν τον Ισπανό σέντερ μπακ, έκανε σούπερ σεζόν το 2018-19 με τα χρώματα της Νέας Σαλαμίνας (ήταν ηγετική μορφή της ομάδας, με προπονητή τον “Πούρσα”), με τη διοίκηση να τον πουλά το καλοκαίρι στην Μακάμπι Νετάνια.

Προκαλεί εντύπωση, ότι μόνο ο Κώστας Χριστοδούλου – Καραβίδας, θυμήθηκε τον 29χρονο σέντερ μπακ.

Π.Χ. 

The post Πως και ΞΕΧΑΣΑΝ όλοι τον Γκολομπάρτ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top