Στο Κακουργιοδικείο στις 17 Φεβρουαρίου οι διακινητές των 15 παράτυπων μεταναστών

Στο Κακουργιοδικείο στις 17 Φεβρουαρίου οι διακινητές των 15 παράτυπων μεταναστών

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου στις 17 Φεβρουαρίου παραπέμφθηκαν οι δύο φερόμενοι διακινητές των 15 άτυπων μεταναστών στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 23 Δεκεμβρίου, 2020, γύρω στη μία τα ξημερώματα εντοπίστηκαν 15 παράτυποι μετανάστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο λιμανάκι του Πύργου.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που ακολούθησαν, ηγέρθηκαν υποψίες, ότι δύο εξ αυτών, ηλικίας 47 και 29 ετών, φέρονται να είναι οι διακινητές και συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων.

Εναντίον των δύο υπόπτων, καταχωρήθηκε υπόθεση σήμερα, η οποία παραπέμφθηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στη Λευκωσία στις 17 Φεβρουαρίου, 2021, ενώ και οι δύο, θα παραμείνουν υπόδικοι μέχρι την ημερομηνία εκδίκασής τους.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Μόρφου.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

«Καλή» ήταν η συζήτηση του διαπραγματευτή της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαου Μενελάου, και του εκπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, την Παρασκευή, σε συνέχεια αυτής των ηγετών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE