Στο Κακουργιοδικείο στις 17 Φεβρουαρίου οι διακινητές των 15 παράτυπων μεταναστών

Στο Κακουργιοδικείο στις 17 Φεβρουαρίου οι διακινητές των 15 παράτυπων μεταναστών

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου στις 17 Φεβρουαρίου παραπέμφθηκαν οι δύο φερόμενοι διακινητές των 15 άτυπων μεταναστών στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 23 Δεκεμβρίου, 2020, γύρω στη μία τα ξημερώματα εντοπίστηκαν 15 παράτυποι μετανάστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο λιμανάκι του Πύργου.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που ακολούθησαν, ηγέρθηκαν υποψίες, ότι δύο εξ αυτών, ηλικίας 47 και 29 ετών, φέρονται να είναι οι διακινητές και συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων.

Εναντίον των δύο υπόπτων, καταχωρήθηκε υπόθεση σήμερα, η οποία παραπέμφθηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στη Λευκωσία στις 17 Φεβρουαρίου, 2021, ενώ και οι δύο, θα παραμείνουν υπόδικοι μέχρι την ημερομηνία εκδίκασής τους.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Μόρφου.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE