Στο Κακουργιοδικείο στις 17 Φεβρουαρίου οι διακινητές των 15 παράτυπων μεταναστών

Στο Κακουργιοδικείο στις 17 Φεβρουαρίου οι διακινητές των 15 παράτυπων μεταναστών

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου στις 17 Φεβρουαρίου παραπέμφθηκαν οι δύο φερόμενοι διακινητές των 15 άτυπων μεταναστών στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 23 Δεκεμβρίου, 2020, γύρω στη μία τα ξημερώματα εντοπίστηκαν 15 παράτυποι μετανάστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο λιμανάκι του Πύργου.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που ακολούθησαν, ηγέρθηκαν υποψίες, ότι δύο εξ αυτών, ηλικίας 47 και 29 ετών, φέρονται να είναι οι διακινητές και συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων.

Εναντίον των δύο υπόπτων, καταχωρήθηκε υπόθεση σήμερα, η οποία παραπέμφθηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στη Λευκωσία στις 17 Φεβρουαρίου, 2021, ενώ και οι δύο, θα παραμείνουν υπόδικοι μέχρι την ημερομηνία εκδίκασής τους.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Μόρφου.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE