Xειροπέδες σε 40χρονο για παιδική πορνογραφία – Λήφθηκε σήμα από την EUROPOL

Xειροπέδες σε 40χρονο για παιδική πορνογραφία – Λήφθηκε σήμα από την EUROPOL

Μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, μετά από πληροφορία που λήφθηκε από την EUROPOL ότι συγκεκριμένος χρήστης λογαριασμού σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης διανέμει υλικό παιδικής πορνογραφίας, προχώρησαν στη σύλληψη 40χρονου.

Ο 40χρονος ύποπτος συνελήφθη σήμερα το πρωί με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόκτησης, κατοχής και διανομής παιδικής πορνογραφίας. Σε έρευνα που έγινε στην οικία του στη Λεμεσό δυνάμει δικαστικού εντάλματος, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ως τεκμήριο, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του.

Ο 40χρονος φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη των αδικημάτων προβάλλοντας κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE