Xειροπέδες σε 40χρονο για παιδική πορνογραφία – Λήφθηκε σήμα από την EUROPOL

Xειροπέδες σε 40χρονο για παιδική πορνογραφία – Λήφθηκε σήμα από την EUROPOL

Μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, μετά από πληροφορία που λήφθηκε από την EUROPOL ότι συγκεκριμένος χρήστης λογαριασμού σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης διανέμει υλικό παιδικής πορνογραφίας, προχώρησαν στη σύλληψη 40χρονου.

Ο 40χρονος ύποπτος συνελήφθη σήμερα το πρωί με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόκτησης, κατοχής και διανομής παιδικής πορνογραφίας. Σε έρευνα που έγινε στην οικία του στη Λεμεσό δυνάμει δικαστικού εντάλματος, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ως τεκμήριο, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του.

Ο 40χρονος φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη των αδικημάτων προβάλλοντας κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE