Παπαφώτης μέσα και Ντανίλο… αριστερά

Παπαφώτης μέσα και Ντανίλο… αριστερά

Με μια αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Ομόνοια παρατάσσει την ΑΕΛ κόντρα στην ΕΝΠ ο Ντούσαν Κέρκεζ.

Ο τραυματίας Αβραάμ έμεινε εκτός και ο Παπαφώτης πήρε θέση στη μεσαία γραμμή με Ριέρα και Ζντραβκόσκι. Ο Ντανίλο θα αγωνιστεί στο αριστερό φτερό κόντα στους βυσσινί.

The post Παπαφώτης μέσα και Ντανίλο… αριστερά appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE