Συνεχίζει να είναι ο… ΚΑΚΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ των μεγάλων – Μετά τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια, τώρα η… ΑΕΛ!

Συνεχίζει να είναι ο… ΚΑΚΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ των μεγάλων – Μετά τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια, τώρα η… ΑΕΛ!

Συνέχεια στις αποκρούσεις πέναλτι από πλευράς τερματοφυλάκων της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου απέναντι σε μεγάλες ομάδες.

Την Παρασκευή (15-01-2021) για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας ο Γκαντσέφσκι απέκρουσε το πέναλτι του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Ριέρα στο «Τάσος Μάρκου».

Είχαν προηγηθεί αυτά της 17ης αγωνιστικής όπου ο Γκαντσέφσκι απέκρουσε το πέναλτι του Ντε Βινσέντι στην αναμέτρηση στο ΓΣΠ ΑΠΟΕΛ-ΕΝΠ, ενώ για την 8η αγωνιστική, στο γήπεδο της Λευκωσίας, ο Πέτρου απέκρουσε το πέναλτι του Ζόρντι Γκόμεθ.

 

 

The post Συνεχίζει να είναι ο… ΚΑΚΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ των μεγάλων – Μετά τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια, τώρα η… ΑΕΛ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σε νέα δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, απαντώντας στις αναφορές του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Φυτιρή σχετικά με τη μη προσκόμιση τεκμηριωμένων στοιχείων στην Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE