Συνεχίζει να είναι ο… ΚΑΚΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ των μεγάλων – Μετά τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια, τώρα η… ΑΕΛ!

Συνεχίζει να είναι ο… ΚΑΚΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ των μεγάλων – Μετά τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια, τώρα η… ΑΕΛ!

Συνέχεια στις αποκρούσεις πέναλτι από πλευράς τερματοφυλάκων της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου απέναντι σε μεγάλες ομάδες.

Την Παρασκευή (15-01-2021) για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας ο Γκαντσέφσκι απέκρουσε το πέναλτι του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Ριέρα στο «Τάσος Μάρκου».

Είχαν προηγηθεί αυτά της 17ης αγωνιστικής όπου ο Γκαντσέφσκι απέκρουσε το πέναλτι του Ντε Βινσέντι στην αναμέτρηση στο ΓΣΠ ΑΠΟΕΛ-ΕΝΠ, ενώ για την 8η αγωνιστική, στο γήπεδο της Λευκωσίας, ο Πέτρου απέκρουσε το πέναλτι του Ζόρντι Γκόμεθ.

 

 

The post Συνεχίζει να είναι ο… ΚΑΚΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ των μεγάλων – Μετά τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια, τώρα η… ΑΕΛ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE