Συνεχίζει να είναι ο… ΚΑΚΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ των μεγάλων – Μετά τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια, τώρα η… ΑΕΛ!

Συνεχίζει να είναι ο… ΚΑΚΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ των μεγάλων – Μετά τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια, τώρα η… ΑΕΛ!

Συνέχεια στις αποκρούσεις πέναλτι από πλευράς τερματοφυλάκων της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου απέναντι σε μεγάλες ομάδες.

Την Παρασκευή (15-01-2021) για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας ο Γκαντσέφσκι απέκρουσε το πέναλτι του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Ριέρα στο «Τάσος Μάρκου».

Είχαν προηγηθεί αυτά της 17ης αγωνιστικής όπου ο Γκαντσέφσκι απέκρουσε το πέναλτι του Ντε Βινσέντι στην αναμέτρηση στο ΓΣΠ ΑΠΟΕΛ-ΕΝΠ, ενώ για την 8η αγωνιστική, στο γήπεδο της Λευκωσίας, ο Πέτρου απέκρουσε το πέναλτι του Ζόρντι Γκόμεθ.

 

 

The post Συνεχίζει να είναι ο… ΚΑΚΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ των μεγάλων – Μετά τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια, τώρα η… ΑΕΛ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE