Ο Σάλαϊ έσπασε το φράγμα του εκατομμυρίου – Ο Σανγκόϊ και οι… άλλοι!

Ο Σάλαϊ έσπασε το φράγμα του εκατομμυρίου – Ο Σανγκόϊ και οι… άλλοι!

Ο Απόλλωνας όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (15-01-2021) προχώρησε σε συμφωνία με τον Τουρκικό σύλλογο, Φενερμπαχτσέ, για την παραχώρηση του Ούγγρου αμυντικού, Αττίλα Σάλαϊ.

Διαβάστε: 

ΕΠΙΣΗΜΟ: Συμφωνία για Σάλαϊ και πετάει για Κωνσταντινούπολη!

Εδώ και χρόνια που είναι στον προεδρικό θώκο της ποδοσφαιρικής εταιρείας του Απόλλωνα ο Νίκος Κίρζης έχει προχωρήσει σε πολύ σημαντικά, σε οικονομικό επίπεδο, συμφωνίες παραχώρησεις παικτών που ήταν στο δυναμικό της Λεμεσιανής ομάδας.

Σύμφωνα και με την ιστοσελίδα transfermarkt απλά να θυμίσουμε κάποιες πωλήσεις παικτών που προχώρησε η διοίκηση του Απόλλωνα.

Γκαστόν Σανγκόι: 800 χιλιάδες ευρώ

Άντον Μάγκλιτσα: 450 χιλιάδες ευρώ

Αιμίλιο Ζελάγια: 400 χιλιάδες ευρώ

Ντύλαν Ουεαντραόγκο: 250 χιλιάδες ευρώ

Ανδρέας Καρώ: 165 χιλιάδες ευρώ

Από όλες αυτές η πιο ακριβή πώληση είναι η σημερινή, αυτή του Σάλαϊ, όπου σύμφωνα και με τα ρεπορτάζ από Τουρκία, θα κοστίσει 2 εκατομμύρια για τη Φενερμπαχτσέ.

 

The post Ο Σάλαϊ έσπασε το φράγμα του εκατομμυρίου – Ο Σανγκόϊ και οι… άλλοι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE