ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ξέρανε» και τη Λεβερκούζεν η Ουνιόν (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

«Ξέρανε» και τη Λεβερκούζεν η Ουνιόν (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

BUNDESLIGA – 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 1-0

Γήπεδο: An der Alten Försterei

Η πιό ”τίμια” ομάδα της φετινής Bundesliga, Ουνιόν Βερολίνου, συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της προς την Ευρωπαϊκή έξοδο, αφήνοντας στον… τόπο και την Μπάγερ Λεβερκούζεν την οποία και νίκησε με 1-0 στο «An der Alten Försterei», μπήκε στην τετράδα και άφησε τις «ασπιρίνες» για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς τρίποντο. Μέτριο πρώτο ημίχρονο με τις «ασπιρίνες» του Πέτερ Μπος να έχουν το πάνω χέρι μόνο στα χαρτιά, αφού παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, δεν απείλησαν ποτέ ουσιαστικά. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν εντυπωσιακά, με τους πρωτεουσιάνους να κάνουν ότι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο, εκθέτοντας την ανύπαρκτη άμυνα της Λεβεκρούζεν με τη μία αντεπίθεση να διαδέχεται την άλλη. Τελικά στην τελευταία από αυτές στο 88′, η Ουνιόν πέτυχε το γκολ της νίκης αφήνοντας τη Λεβερκούζεν στη μιζέρια της, μειώνοντας τη μεταξύ τους διαφορά στο βαθμό!

Η Ουνιόν είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 15′ με κεφαλιά του Φρίντριχ, μετά από κόρνερ του Τρίμελ, που πέρασε ελάχιστα έξω βρίσκοντας και λίγο στο δοκάρι του Χραντέτσκι. Δύο λεπτά αργότερα απείλησε και η Λεβερκούζεν με τον Μπέιλι να κάνει ωραία ενέργεια από τα πλάγια και γύρισμα για τον Σικ που συγκρούστηκε με τον συμπαίκτη του, Ντέμιρμπαϊ και δεν μπόρεσε να πάρει καλά την κεφαλιά από εξαιρετική θέση. Στο 38′ νέα καλή στιγμή για τις «ασπιρίνες» με τον Μπέιλι να κάνει ακόμα μία εξαιρετική ενέργεια και γύρισμα για τον Μπαουμγκαρτλίνγκερ, αυτός άφησε για τον Αμιρί που σούταρε αλλά ο Λούτε απέκρουσε, όπως και τρια λεπτά αργότερα σε σουτ του Μπαουμγκαρτλίνγκερ.

Η Ουνιόν είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 50′ βγαίνοντας στην αντεπίθεση με τον Αβονίγι να περνά για τον Τούχερτ που σε τετ-α-τετ με τον Χραντέτσκι, πλάσαρε με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι, να περνά κατά μήκος της γραμμής και να καταλήγει άουτ. Στο 61′ νέα καλή στιγμή για τους Βερολινέζους και πάλι σε αντεπίθεση με τον Ίνγκβαρτσεν να κάνει απίθανη ενέργεια και να ανοίγει για τον Τούχερτ που σούταρε στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω. Στο 63′ η Λεβερκούζεν απείλησε με τον Ντέμιρμπαϊ να βρίσκει ωραία τον Σικ που σούταρε αλλά ο Λούτε του είπε ”όχι”. Ένα λεπτό αργότερα ακόμα μία ευκαιρία για την Ουνιόν και πάλι σε αντεπίθεση με τον Άντριχ να περνά για τον Τρίμελ που σούταρε στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω. Στο 88′ οι ”πρωτευουσιάνοι” πήραν αυτό που βάσει εικόνας άξιζαν, βγαίνοντας και πάλι στην αντεπίθεση με τον Πρέμελ να πετά στο χώρο για τον Τούχερτ που σε τετ-α-τετ με τον Χραντέτσκι, πλάσαρε με την μπάλα να βρίσκει στον Φινλανδό κίπερ καταλήγοντας στα δίχτυα για το 1-0.

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Λούτε, Φρίντριχ, Κνόχε, Χιούμπνερ, Τρίμελ, Πρέμελ, Λενζ, Άντριχ, Ίνγκβαρτσεν, Μπέκερ (24′ Τούχερτ(90′ Ρέιρσον)), Αβονίγι (76′ Μπίλτερ)

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Ντράγκοβιτς, Τα, Ταπσόμπα, Σινχράφεν, Ντέμιρμπαϊ, Μπαουμγκαρτλίνγκερ (69′ Αρανγκίς), Αμιρί, Μπέιλι, Ντιαμπί, Σικ (70′ Αλάριο)

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πηγη: www.aek365.org

The post «Ξέρανε» και τη Λεβερκούζεν η Ουνιόν (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top