Στραβοπάτημα από το πουθενά για τη Σπόρτινγκ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Στραβοπάτημα από το πουθενά για τη Σπόρτινγκ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Ρίο Άβε: 1-1

(Πέδρο Γκονζάλβες 42′ – Ντάλα Τζέλσον 61′)

Κακή εμφάνιση και στραβοπάτημα για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας που ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Ρίο Άβε στο «José Alvalade» και πλέον θέλει ισοπαλία στο βραδινό ντέρμπι μεταξύ της Πόρτο και της Μπενφίκα, για να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας που έχει φτιάξει.

Μετριότατο παιχνίδι για τα «λιοντάρια» που αν και είχαν το πάνω χέρι στο πρώτο ημίχρονο και πήραν προβάδισμα στο 42′ με τον Πέδρο Γκονζάλβες, δεν κατάφεραν ποτέ να τελειώσουν το παιχνίδι και τελικά το πλήρωσαν. Η Ρίο Άβε ισορρόπησε το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος κι έσωσε το βαθμό στο 61′ με τον Ντάλα Τζέλσον να γράφει το 1-1.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πηγή: www.aek365.org

The post Στραβοπάτημα από το πουθενά για τη Σπόρτινγκ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE