Τμ. Μετεωρολογίας: Κίτρινη προειδοποίηση το Σάββατο 16/1 - Πάρα πολύ δυνατή βροχόπτωση και καταιγίδες

Τμ. Μετεωρολογίας: Κίτρινη προειδοποίηση το Σάββατο 16/1 - Πάρα πολύ δυνατή βροχόπτωση και καταιγίδες

Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες από τις 7 σήμερα το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας. 

Όπως αναφέρει το Τμήμα, βροχές, κατά διαστήματα, και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή. Η συνολική βροχόπτωση δυνατό να ξεπεράσει τοπικά τα 50 χιλιοστόμετρα, σε χρονική διάρκεια 6 ωρών.
 
Καλεί, επίσης, το κοινό να είναι ενήμερο για τη δυνατότητα εκδήλωσης τοπικής πλημμύρας σε μικρό αριθμό περιουσιών και προβλημάτων σε εξωτερικές δραστηριότητες. Επίσης αναφέρεται σε «δύσκολες συνθήκες οδήγησης λόγω περιορισμένης ορατότητας και ολισθηρότητας του οδικού δικτύου».
 
Η κίτρινη προειδοποίηση ισχύει από  16.01.2021 07:00 έως 16.01.2021 17:00.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE