Τμ. Μετεωρολογίας: Κίτρινη προειδοποίηση το Σάββατο 16/1 - Πάρα πολύ δυνατή βροχόπτωση και καταιγίδες

Τμ. Μετεωρολογίας: Κίτρινη προειδοποίηση το Σάββατο 16/1 - Πάρα πολύ δυνατή βροχόπτωση και καταιγίδες

Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες από τις 7 σήμερα το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας. 

Όπως αναφέρει το Τμήμα, βροχές, κατά διαστήματα, και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή. Η συνολική βροχόπτωση δυνατό να ξεπεράσει τοπικά τα 50 χιλιοστόμετρα, σε χρονική διάρκεια 6 ωρών.
 
Καλεί, επίσης, το κοινό να είναι ενήμερο για τη δυνατότητα εκδήλωσης τοπικής πλημμύρας σε μικρό αριθμό περιουσιών και προβλημάτων σε εξωτερικές δραστηριότητες. Επίσης αναφέρεται σε «δύσκολες συνθήκες οδήγησης λόγω περιορισμένης ορατότητας και ολισθηρότητας του οδικού δικτύου».
 
Η κίτρινη προειδοποίηση ισχύει από  16.01.2021 07:00 έως 16.01.2021 17:00.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE