ΚΥΠΡΟΣ: Έπιασε στα πράσα άγνωστο που προσπαθούσε να του κάψει το αυτοκίνητο - Όλες οι λεπτομέρειες

ΚΥΠΡΟΣ: Έπιασε στα πράσα άγνωστο που προσπαθούσε να του κάψει το αυτοκίνητο - Όλες οι λεπτομέρειες

Yπόθεση απόπειρας εμπρησμού οχήματος στη Γεροσκήπου διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης οχήματος, κάτοικος Γεροσκήπου κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι άγνωστο πρόσωπο επιχείρησε να θέσει φωτιά  στο όχημά του γύρω στις 21:00 χθες.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο παραπονούμενος, το όχημά του το είχε σταθμεύσει έξω από την κατοικία του στη Γεροσκήπου όταν σε κάποια στιγμή αντιλήφθηκε ένα άγνωστο πρόσωπο να περιλούζει το όχημα του με εύφλεκτη ύλη, όπως διαπίστωσε εκ των υστέρων.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος άρχισε να φωνάζει και ο άγνωστος άνδρας τράπηκε σε φυγή χωρίς να ολοκληρώσει την προσπάθεια του. 

Η σκηνή φρουρείται από την Αστυνομία ενώ μέλη του ΤΑΕ επισκέφτηκαν σήμερα τη σκηνή για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης και συλλογή τεκμηρίων με σκοπό τον εντοπισμό του δράστη.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE