ΚΥΠΡΟΣ: Έπιασε στα πράσα άγνωστο που προσπαθούσε να του κάψει το αυτοκίνητο - Όλες οι λεπτομέρειες

ΚΥΠΡΟΣ: Έπιασε στα πράσα άγνωστο που προσπαθούσε να του κάψει το αυτοκίνητο - Όλες οι λεπτομέρειες

Yπόθεση απόπειρας εμπρησμού οχήματος στη Γεροσκήπου διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης οχήματος, κάτοικος Γεροσκήπου κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι άγνωστο πρόσωπο επιχείρησε να θέσει φωτιά  στο όχημά του γύρω στις 21:00 χθες.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο παραπονούμενος, το όχημά του το είχε σταθμεύσει έξω από την κατοικία του στη Γεροσκήπου όταν σε κάποια στιγμή αντιλήφθηκε ένα άγνωστο πρόσωπο να περιλούζει το όχημα του με εύφλεκτη ύλη, όπως διαπίστωσε εκ των υστέρων.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος άρχισε να φωνάζει και ο άγνωστος άνδρας τράπηκε σε φυγή χωρίς να ολοκληρώσει την προσπάθεια του. 

Η σκηνή φρουρείται από την Αστυνομία ενώ μέλη του ΤΑΕ επισκέφτηκαν σήμερα τη σκηνή για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης και συλλογή τεκμηρίων με σκοπό τον εντοπισμό του δράστη.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE