ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για το VAR: «Πέναλτι στον Κίκο και δεν παρέμβηκε το VAR – Πότε παρεμβαίνει;»

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για το VAR: «Πέναλτι στον Κίκο και δεν παρέμβηκε το VAR – Πότε παρεμβαίνει;»

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Εθνικό Άχνας, ο εκπρόσωπος Τύπου της Λευκωσιάτικης ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Το ζητούμενο ήταν να κερδίσουμε, δεν μας ενδιέφερε κάτι άλλο. Ήταν ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι και μετρά η νίκη. Ο προπονητής μας επισήμανε το δύσκολο πρόγραμμα και μπράβο στους παίκτες που αντεπεξήλθαν. Ούτε τρεις μέρες δεν πέρασαν από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Μας περιμένει ακόμη πιο δύσκολο πρόγραμμα, Σάββατο-Τρίτη-Σάββατο. Είμαστε σίγουροι ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο. Ας πει η ΚΟΠ ποια είναι η θέση της».

Για το VAR: «Προκαλεί συζητήσεις. Είδαμε ένα πέναλτι πάνω στον Κίκο, δεν υποδείχθηκε από το διαιτητή και δεν παρέμβηκε το VAR. Αυτό προκαλεί μπέρδεμα. Δεν ξέρω αν ξέρετε εσείς. Αν ρωτήσεις 10 άτομα οι περισσότεροι δεν θα γνωρίζουν πότε παρεμβαίνει το VAR. Το VAR είναι χρυσάφι για το ταλαιπωρημένο κυπριακό ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα να μην μπορεί να διορθώσει φάσεις σαν αυτές. Πότε θα παρέμβει; Δεν ξέρω. Ξέρουμε ότι παρεμβαίνει σε ξεκάθαρο λάθος άσπρο μαύρο. Γιατί δεν παρέμβηκε σήμερα; Επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθώ. Το VAR είναι χρυσάφι και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε να καταπολεμήσουμε την προκατάληψη. Το καταλαβαίνουμε ότι είναι μια νέα αρχή για όλους. Σίγουρα θα γίνουν και λάθη σε κάτι καινούριο όμως σιγά σιγά πρέπει να βελτιωθούμε και να χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο».

Για τις μεταγραφές: «Ο προπονητής απάντησε πολλές φορές, δεν έχουμε μεγάλα πλάνα σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική περίοδο. Είναι ευχαριστημένος με το ρόστερ του και δύσκολα μπορούμε τώρα να βρούμε κάτι που να είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει περισσότερα πράγματα στην ομάδα. Όσο είναι ανοιχτή η μεταγραφική δεν το κλείνεις αλλά είπε κι ο προπονητής ότι δεν έχουμε μεγάλα πλάνα».

Καταλήγοντας είπε: «Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον μικρό Σταύρο, να του δώσουμε δύναμη, να μείνει δυνατός και να συνεχίσει να δίνει τις μάχες του».

The post ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για το VAR: «Πέναλτι στον Κίκο και δεν παρέμβηκε το VAR – Πότε παρεμβαίνει;» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top