Ο "Λέανδρος" που χτύπησε την Ελλάδα και στην Κύπρο - Έρχονται ακόμη πιο ψυχρές μέρες - ΒΙΝΤΕΟ

Ο "Λέανδρος" που χτύπησε την Ελλάδα και στην Κύπρο - Έρχονται ακόμη πιο ψυχρές μέρες - ΒΙΝΤΕΟ

Καταρρακτώδες βροχές σημειώνονται από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου μέχρι και αυτή την ώρα (21:11), σε πολλές περιοχές στην Κύπρο.

Το σύστημα το οποίο "χτύπησε" στην Ελλάδα και ονομάζεται "Λέανδρος" είναι το ίδιο σύστημα που καλύπτει και την Κύπρο, με διαφορετικά ωστόσο φαινόμενα από αυτά της Ελλάδας, σύμφωνα με τον κ.Νικολαΐδη. 

Εξαιρετική ημέρα η σημερινή από απόψεως αθροιστικής βροχής δήλωσε μεταξύ άλλων στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, o Διευθυντής της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Κλεάνθης Νικολαΐδης. Πλούσιες βροχές για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα συνεχίζονται στη Λεμεσό, Λάρνακα και άλλες περιοχές. 

Μέχρι και την Τρίτη θα υπάρχει βροχόπτωση και τοπικές καταιγίδες, ενώ από την Τετάρτη ο καιρός θα είναι ψυχρός αφού η περιοχή της Κύπρου θα μπει σε ψυχρό ρεύμα αέρα και οι θερμοκρασίες θα πέσουν αισθητά πιο χαμηλά από τις κανονικές.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

Στο ΔΗΚΟ, η νέα συνάντηση της Γραμματείας του κόμματος, με τον Νίκο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Δευτέρας, επιβεβαιώνει ότι η συνεργασία με το Προεδρικό,  συνεχίζεται και αποκτά πιο οργανωμένο χαρακτήρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE