LIFESTYLE

Η Χριστίνα Μπόμπα φοράει κολάν & μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Η Χριστίνα Μπόμπα φοράει κολάν & μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Η κοιλίτσα της έχει αρχίσει και φαίνεται.

Στις 10 Δεκεμβρίου η Χριστίνα Μπόμπα με μια ανάρτησή της στο Instagram account της ανακοίνωσε πως εκείνη και ο Σάκης Τανιμανίδης θα γίνουν γονείς. «Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα», είχε γράψει στην ανάρτησή της η όμορφη influencer και παρουσιάστρια και τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή.

Και αυτή ήταν μία από τις πιο όμορφες ειδήσεις του 2020 λίγο πριν αυτό μας αποχαιρετίσει. Έκτοτε η Χριστίνα Μπόμπα έχει κάνει ουκ ολίγες αναρτήσεις στο account της, ενώ αρκετές είναι οι φορές που μας έχει δείξει κάπως την κοιλίτσα της.

Καμία από αυτές τις φορές όμως δεν ήταν σαν τη σημερινή, που η Χριστίνα έκανε ένα σύντομο story στο οποίο φορούσε ένα cropped φούτερ και κολάν και η κοιλίτσα της ήταν για πρώτη φορά τόσο ευδιάκριτη. Η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχεις αρχίσει να φουσκώνει σιγά σιγά, και αυτή είναι μία από τις πολλές φορές που θα τη δούμε από εδώ και στο εξής να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Δες το story που έκανε στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω:

queen.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top