ΚΥΠΡΟΣ: Μεγάλη προσέλευση Κυπρίων στο χιονισμένο Τρόοδος -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Μεγάλη προσέλευση Κυπρίων στο χιονισμένο Τρόοδος -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μπορεί κατά τη χθεσινή ημέρα (Σάββατο 16/1) η προσέλευση στην κορυφή του Τροόδους και τα μονοπάτια της φύσης να μην ήταν η αναμενόμενη, δε φαίνεται όμως να ισχύει το ίδιο και για σήμερα (Κυριακή 17/1).

Οι χθεσινές έντονες βροχοπτώσεις, η έντονη αστυνομική παρουσία αλλά και οι πληροφορίες για το λιώσιμο του χιονιού φαίνεται να απέτρεψαν αρκετούς συμπατριώτες μας από το να εκδρομεύσουν στο Τρόοδος όπως αναμενόταν.

Αντιστρόφως όμως ανάλογα φαίνεται να είναι το σκηνικό κατά τη σημερινή μέρα, αφού σύμφωνα με φωτογραφικό υλικό του ThemaOnline δεν είναι λίγοι οι συμπατριώτες μας που έσπευσαν να θαυμάσουν το λευκό τοπίο.

Λίγο οι πληροφορίες για νέα χιονόπτωση, λίγο η ανάγκη για διέξοδο από τον εγκλεισμό σε συνδυασμό με το πανέμορφο χιονισμένο τοπίο του Τροόδους ώθησε αρκετούς συμπατριώτες μας να σπεύσουν για βόλτα (και σωματική άσκηση) στις παραμυθένιες βουνοκορφές συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Η δική μας ειλικρινής πολιτική βούληση και ανάληψη πρωτοβουλιών που συνδράμουν στην προσπάθεια του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό είναι διεθνώς αποδεκτές είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE