ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ψάχνουν την αγνοούμενη με φακούς εθελοντές - Κορυφώνεται η αγωνία -ΒΙΝΤΕΟ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ψάχνουν την αγνοούμενη με φακούς εθελοντές - Κορυφώνεται η αγωνία -ΒΙΝΤΕΟ

Παρά την επιχείρηση που έχει στηθεί από ΚΣΕΔ, Αστυνομία και Λιμενική οι προσπάθειες για τον εντοπισμό της 70χρονης λουόμενης που αγνοείται από τη 1 το μεσημέρι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Σύμφωνα με βίντεο που εξασφάλισε το ThemaOnline εθελοντές και μέλη της Πολιτικής Άμυνας χτενίζουν την ακτή κρατώντας φακούς, πραγματοποιώντας μια απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσουν κάποιο ίχνος της γυναίκας που αγνοείται.

Όπως μπορείτε να διακρίνετε οι εθελοντές προσπαθούν να συμβάλουν με το δικό τους τρόπο βοηθώντας έτσι στην προσπάθεια εντοπισμού της 70χρονης γυναίκας.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE