ΤΡΙΠΛΟ μεταγραφικό κτύπημα – Στυλιανού, Ντουάρτε και έρχεται Κύπρο ο Χέρσκοβιτς!

ΤΡΙΠΛΟ μεταγραφικό κτύπημα – Στυλιανού, Ντουάρτε και έρχεται Κύπρο ο Χέρσκοβιτς!

Σε τριπλή μεταγραφική ενίσχυση προχωρά η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

Το φλερτ με Μάριο Στυλιανού ολοκληρώνεται καθώς υπέγραψε ως ελεύθερος στην ομάδα των Πολεμιδιών ενώ και ο 23χρονος Ισραηλίτης επιθετικός Έντεν Χέρσκοβιτς έρχεται την Δευτέρα Κύπρο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ θα αποκτήσει και τον μέσο Βαλέντε Ντουάρτε με τη μορφή δανεισμού από τη Δόξα. Ο Βαλέντε συμφώνησε με την ομάδα της Κατωκοπιάς όμως ελέω Γκολομπάρτ δεν εγγράφηκε στην ΚΟΠ και η Δόξα θα τον παραχωρήσει δανεικό στην Καρμιώτισσα.

Δείτε επίσης:

Ετοιμάζει διπλό μεταγραφικό ΚΤΥΠΗΜΑ – Πάει για Μάριο Στυλιανού και έναν από… γείτονες

The post ΤΡΙΠΛΟ μεταγραφικό κτύπημα – Στυλιανού, Ντουάρτε και έρχεται Κύπρο ο Χέρσκοβιτς! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Ο σφετερισμός δεν αντιμετωπίζεται ούτε παθητικά ούτε με ανοχή»

Λετυμπιώτης: «Ο σφετερισμός δεν αντιμετωπίζεται ούτε παθητικά ούτε με ανοχή»

Η απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας για επιβολή ποινής φυλάκισης πέντε ετών σε πρόσωπο που παραδέχθηκε ενοχή για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακής περιουσίας στα κατεχόμενα, στέλνει, σύμφωνα με την Κυβέρνηση, ξεκάθαρο μήνυμα μηδενικής ανοχής απέναντι σε τέτοιες ενέργειες.

BEST OF TOTHEMAONLINE