ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόκολος: «Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι…»

Βόκολος: «Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι…»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεωνίδας Βόκολος, μετά την εκτός έδρας ήττα από Απόλλωνα είπε τα εξής: 

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα προερχόμενοι από μια δύσκολη περίοδο. Θεωρώ ότι τα παιδιά έχουν κάνει μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Πιστεύω ότι δικαιούμασταν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο πολλές φορές δεν παίρνεις αυτό που πραγματικά μπορείς να πάρεις. Αυτό που έχω πει πολλές φορές είναι ότι δεν έχουμε το περιθώριο να μένουμε πολύ στο παιχνίδι που μας πέρασε. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θα πρέπει συγκεντρωθούμε για να πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για το που στηρίζει την άποψη ότι η ομάδα του Ολυμπιακού δικαιούταν κάτι παραπάνω: «Η εικόνα της ομάδας ήταν πάρα πολύ καλή. Κάναμε κάποιες φάσεις και σαφώς και Απόλλωνας έκανε τις δικές του. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω».

 

The post Βόκολος: «Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top