Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.

Με το πέρας της αναμέτρησης ο Πεχλιβάνης μίλησε στη Cytavision λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:
«Ήρθαμε για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να πάρουμε ό,τι καλύτερο, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, πολύ μεγάλη ομάδα ο Απόλλωνας, εμείς παλέψαμε, τώρα το αφήνουμε πίσω και θα δουλέψουμε στις προπονήσεις για τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι. Το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά, άλλαξε ο προπονητής, είχαμε θέμα με τον κορωνοϊό, όμως απόψε ήμασταν αρκετά βελτιωμένοι, αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Κάθε παιχνίδι πλέον είναι πολύ σημαντικό, έχουμε κάνει καλή πορεία μέχρι στιγμής και θέλουμε να πάμε ακόμη πιο ψηλά».
The post Μπήκε μέσα στο παιχνίδι του Τσιρείου σκόραρε αλλά δεν ήταν αρκετό – Τι δήλωσε μετά τον αγώνα appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




