ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ίντερ του Κόντε «ξεγύμνωσε» τη Γιουβέντους

Η Ίντερ του Κόντε «ξεγύμνωσε» τη Γιουβέντους

Οι «νερατζουρι» έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα στη Γιουβέντους, την κέρδισαν με 2-0 και πήραν την πρώτη τους νίκη από το 2016  σε Derby d’Italia

SERIE A’-18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΝΤΕΡ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 2-0

Γήπεδο: Σαν Σίρο

Μια απίθανη Ίντερ, με έναν «μαέστρο» Αντόνιο Κόντε στον πάγκο, κέρδισε εύκολα τη Γιουβέντους με 2-0, με το σκορ να είναι άκρως κολακευτικό για την ομάδα του Τορίνο. Ο Κόντε έδεσε κόμπο τον Πίρλο και οι «νερατζούρι» πήραρ τον μεγάλο ντέρμπι, ανοίγοντας τη διαφορά με τη «Μεγάλη Κυρία» στους 7 βαθμούς.

Η Γιουβέντους ωστόσο έχει κι ένα ματς λιγότερο και η διαφορά δεν είναι σε δυσθεώρητα μεγέθη αλλά η εικόνα του σαστισμένου Πίρλο και του απογοητευμένου Ρονάλντο, δεν αφήνουν περιθώρια για αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας.

Αντίθετα η Ίντερ εκτός της μεγάλης νίκης, που ήταν η πρώτη από το 2016 κόντρα στους «μπιανκονέρι», είδε τους παίκτες της να πετούν φωτιές, να βγάζουν ενέργεια και να είναι έτοιμοι να σηκώσουν το Σκουντέτο.

Στο 7ο λεπτό ο Μπρόζοβιτς εκτέλεσε το φάουλ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω, ενώ στο 11’ ο Ραμπιό έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Χαντάνοβιτς έδιωξε, η μπάλα στρώθηκε δεξιά στον Κιέζα που γύρισε για τον Κριστιάνο κι εκείνος σκόραρε εξ επαφής αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Και στην κόντρα ο Μπαρέλα σέντραρε από δεξιά και ο Βιδάλ με κεφαλιά έκανε το 1-0 κόντρα στην πρώην ομάδα του. Μάλιστα στο 15’ ο Χακίμι έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Χιλιανός αστόχησε με πλασέ από το ύψος του πέναλτι και στο 22’ ο Ντε Φράι έδιωξε προ του Μοράτα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λουκάκου έφυγε στην κόντρα κι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με τον Σέζνι να αποκρούει και τον Λαουτάρο να πλασάρει άστοχα προ κενής εστίας ενώ στο 32’ η Ίντερ βγήκε ξανά στην κόντρα αλλά το σουτ του Λαουτάρο από το ύψος της περιοχής ήταν και πάλι τραγικό.

Στο 37’ ο Χαντάνοβιτς μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Κριστιάνο και στο 38’ ο Μπαρέλα σέντραρε και πάλι από δεξιά και ο Λουκάκου μόνος από το πέναλτι, έκανε αδύναμο πλασέ πάνω στον Σέζνι.

Ο Πίρλο δεν έκανε αλλαγή στο ημίχρονο, κράτησε μέσα τους Φραμπότα και Ράμσεϊ που από αριστερά ήταν ανύπαρκτοι και στο 52’ το πλήρωσε για 2η φορα. Ο Μπαζτόνι έβγαλε μαγική μπαλιά 40 μέτρων και ο Μπαρέλα έφυγε στην κόντρα μόνος του και με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0.

Στο 61ο λεπτό μετά από κόρνερ ο ΜακΚένι πήρε την κεφαλιά αλλά ο Χαντάνοβιτς μπλόκαρε και στο 71’ ο Λαουτάρο έκανε φοβερή κούρσα από αριστερά, έφερε την μπάλα στο δεξί και πλάσαρε αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω.

Στο 87ο λεπτό ο Κιέζα έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Χαντάνοβιτς έδιωξε και στο 90+1′ ο Χακίμι πάτησε περιοχή από δεξιά κι έκανε το σουτ αλλά αστόχησε.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Μπαζτόνι, Χακίμι, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Βιδάλ (77’ Γκαλιαρντίνι), Γιανγκ (74’ Νταρμιάν), Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες (86’ Αλέξις Σάντσες)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Κιελίνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Φραμπότα (58’ ΜακΚένι), Μπεντανκούρ, Ραμπιό (58’ Μπερναρντέσκι), Κιέζα, Ράμσεϊ (58’ Κουλουσέβσκι), Ρονάλντο, Μοράτα

aek365.gr

The post Η Ίντερ του Κόντε «ξεγύμνωσε» τη Γιουβέντους appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top