ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ιωάννης Σατσιάς είναι το… ΜΕΛΛΟΝ!

Ο Ιωάννης Σατσιάς είναι το… ΜΕΛΛΟΝ!

O AΠΟΕΛ πήρε σημαντικό διπλό ενάντια στην Πάφο με 3-2 στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 20η αγωνιστική, μια νίκη που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες για την προσπάθεια που κάνουν οι γαλαζοκίτρινοι για να βρεθούν στην εξάδα.

Η ομάδα, από την ημέρα που ήρθε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, δείχνει να… πήρε τα πάνω της και μετά από τρία παιχνίδια με τον Ελλαδίτη στον πάγκο, είναι αήττητοι μετρώντας 7 βαθμούς, με δύο νίκες και μια ισοπαλία. Έβαλαν 7 γκολ και δέχθηκαν μόλις 3. Καμιά φορά οι αριθμοί «μιλάνε» από μόνοι τους και δείχνουν αυτοί τη βελτίωση που υπάρχει.

Βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, με τους παίκτες, όπως είπε ο 44χρονος τελικός να είναι ξανά οικογένεια, να είναι ξανά ομάδα και να αγωνίζονται ο ένας για τον άλλον.

Μιας και… μιλάμε για παίκτες, θα αναφερθούμε στο… μέλλον του ΑΠΟΕΛ, που ακούει στο όνομα Γιάννης Σατσιάς. Ο 18χρονος ξεχώρισε στο χώρο του κέντρου μαζί με τους Λουντέμο και Ζαχίντ και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έπαιζε σαν ώριμος ποδοσφαιριστής.

Είναι αλήθεια πως δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, όπως άλλωστε και όλη η ομάδα, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι, είτε παίζει ως αλλαγή είτε βρίσκεται στη αρχική ενδεκάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Δεν ήταν μόνο το γκολ του, το οποίο μπορεί να φαίνεται εύκολο, αλλά δεν είναι καθόλου, αφού για να κάνεις σε τόσο μικρό χώρο σταμάτημα και σουτ χρειάζεσαι ψυχραιμία αλλά και καλή τεχνική κατάρτιση. Ήταν η γενική του παρουσία. Έτρεξε πολύ και διένυσε πολλά χιλιόμετρα αλλά και το πως μάρκαρε, πως αγωνιζόταν με πάθος.

Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής, έπαιξε από… «σπόντα» κόντρα στην Πάφο, αφού τόσο ο Ανουάρ, όσο και ο Ντε Βινσέντι ήταν τιμωρημένοι λόγω καρτών, ωστόσο, έδειξε πως με πολύ δουλειά, χωρίς πολλά λόγια και με σκυμμένο κεφάλι, μπορεί να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να καθιερωθεί με τον Πουρσαϊτίδη στον πάγκο.

Πάντως, ο Σατσιάς, έστειλε και ένα μήνυμα προς τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, βάζοντας ψηλά τον πήχη του ανταγωνισμού στον «Αρχάγγελο».

Θυμηθείτε το γκολ του μετά το 10:13: 

The post Ο Ιωάννης Σατσιάς είναι το… ΜΕΛΛΟΝ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top