ΠΡΟΣΟΧΗ οδηγοί: Κατολισθήσεις , περιορισμένη ορατότητα και ολισθηροί δρόμοι

ΠΡΟΣΟΧΗ οδηγοί: Κατολισθήσεις , περιορισμένη ορατότητα και ολισθηροί δρόμοι

Με ανακοίνωση η αστυνομία ενημερώνει τους πολίτες για την πρωινή κατάσταση στους δρόμους.

Στην περιοχή Μόρφου, οι δρόμοι είναι ανοικτοί αλλά ολισθηροί, ιδιαίτερα οι δρόμοι Κακοπετριάς – Καρβουνά και Πεδουλά – Προδρόμου. Επίσης, στην περιοχή Πεδουλά – Κύκκου – Κάμπου, λόγω έντονων βροχοπτώσεων, έχουν παρατηρηθεί κατολισθήσεις πετρών και όγκων χώματος στο οδικό δίκτυο.


Λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε όλη την Κύπρο, προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας τους αναμμένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE