Σοφία Μπεκατώρου: Συνάντηση με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο

Σοφία Μπεκατώρου: Συνάντηση με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο

Σήμερα Δευτέρα, στις 14:00, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου.

Η συνάντηση έρχεται μετά την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε από μεγαλοστέλεχος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας πριν από δυο δεκαετίες, στα πρώτα της βήματα η οποία άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.

Στο μεταξύ στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας Πρωτοδικών μπαίνουν οι δημόσιες καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική παρενόχληση.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας της Αθήνας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου αναμένεται να διατάξει αυτεπάγγελτα προκαταρκτική έρευνα για το τι συνέβη.

Στο πλαίσιο αυτής, θα κληθεί στις αρχές της εβδομάδας η ολυμπιονίκης να καταθέσει στις εισαγγελικές αρχές.

Τη στήριξή του στη Σοφία Μπεκατώρου εξέφρασε, στο μεταξύ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος.

ΑΠΟ newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.