ΠΑΦΟΣ: Κινητοποίηση πυροσβεστικής - Φωτιά σε όχημα - Βλέπει κακόβουλη ενέργεια

ΠΑΦΟΣ: Κινητοποίηση πυροσβεστικής - Φωτιά σε όχημα - Βλέπει κακόβουλη ενέργεια

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει εκ πρώτης όψεως η Αστυνομία την φωτιά που εκδηλώθηκε σε όχημα στην Πάφο, θέτοντας σε κινητοποίηση την πυροσβεστική υπηρεσία το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά στο όχημα που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του, εκδηλώθηκε στις 22:45 το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Τίμης της Επαρχίας Πάφου. Μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας έσπευσαν στο μέρος και κατέσβησαν την φωτιά προτού αυτή επεκταθεί σε παρακείμενους χώρους.

Από τη φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, ωστόσο μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, της πυροσβεστικής και της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας θα επισκεφτούν το πρωί την σκηνή για περαιτέρω εξετάσεις.

Η σκηνή φρουρείται, ενώ οι εξετάσεις για το συμβάν συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE