Τμ. Μετεωρολογίας: Νέα κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες - Πότε τίθεται σε ισχύ

Τμ. Μετεωρολογίας: Νέα κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες - Πότε τίθεται σε ισχύ

Νέα κίτρινη προειδοποίηση με ισχυρές καταιγίδες, για σήμερα το απόγευμα μέχρι αύριο τα ξημερώματα, εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Απόψε ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και αναμένονται βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά.

Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι παρατεταμένα ή και έντονα.

Από τα μεσάνυκτα και μετά αναμένεται σταδιακή υποχώρηση των φαινομένων, αρχικά από τα δυτικά. Οι άνεμοι αρχικά, θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και στα δυτικά και νότια παράλια, πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί, 6 με 7 μποφόρ, ενώ αργότερα θα καταστούν γενικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι μέχρι κυματώδης, στα βόρεια και στα ανατολικά παράλια και μέχρι πολύ κυματώδης στα δυτικά και στα νότια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς υπό το μηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE