Κωνσταντίνου: «Θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να κερδίσει – Κρίμα που δεν υπήρχε κόσμος»

Κωνσταντίνου: «Θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να κερδίσει – Κρίμα που δεν υπήρχε κόσμος»

Δηλώσεις στη Cytavision έκανε μετά το τέλος του αγώνα στο “Μακάρειο” ανάμεσα στη Δόξα και την ΑΕΚ, ο Αντιπρόεδρος της ομάδας της Κατωκοπιάς, Νίκος Κωνσταντίνου.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Κάθε βαθμός είναι πολύτιμος, παρακολουθήσαμε ένα ανοικτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να κερδίσει. Είναι κρίμα που δεν υπήρχε κόσμος εδώ για να το δει. Ήταν αρκετά καλό παιχνίδι, είχε θέαμα και έλειψαν μόνο τα γκολ».

The post Κωνσταντίνου: «Θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να κερδίσει – Κρίμα που δεν υπήρχε κόσμος» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE