ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κατήγγειλε ότι του έκλεψαν το αυτοκίνητό του και βρέθηκε στο κελί με τον 60χρονο συνεργό του

Κατήγγειλε ότι του έκλεψαν το αυτοκίνητό του και βρέθηκε στο κελί με τον 60χρονο συνεργό του

Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν χθες από την Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας για καταδολίευση, απόπειρας απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και δημόσιας βλάβης.

Πρόκειται για 34χρονο και 60χρονο, κατοίκους Λεμεσού, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων υπόθεσης κλοπής αυτοκινήτου, που καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, τον Νοέμβριο του 2019.

Η κλοπή του οχήματος καταγγέλθηκε από τον 34χρονος, στις 29 Νοεμβρίου του 2019. Για την κλοπή, ο 34χρονος προχώρησε μάλιστα σε δήλωση απαίτησης αποζημίωσης, από ασφαλιστική εταιρία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, που προέκυψαν από τη διερεύνηση της υπόθεσης, ο 34χρονος φέρεται να κατήγγειλε ψευδώς στην Αστυνομία την κλοπή του αυτοκινήτου, αφού το συγκεκριμένο όχημα εντοπίστηκε εκ νέου στην κατοχή της εταιρείας του. Το όχημα εντοπίστηκε να φέρει αριθμούς εγγραφής άλλου οχήματος, του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο 60χρονος.

Εναντίον του 34χρονου και του 60χρονου, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top