Ελλάδα: Σύλληψη οικογένειας που αρνήθηκε να υποβληθεί σε rapid test

Ελλάδα: Σύλληψη οικογένειας που αρνήθηκε να υποβληθεί σε rapid test

Ένας πατέρας και τα δύο ενήλικα παιδιά του συνελήφθησαν στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών, επειδή κατά την είσοδό τους στο ελληνικό έδαφος αρνήθηκαν να υποβληθούν σε rapid test.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας και εις βάρος των συλληφθέντων που είναι Έλληνες υπήκοοι, σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια και παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Επιπλέον καταλογίστηκε στον καθένα διοικητικό πρόστιμο ύψος 5.000 ευρώ.

Οι τρεις συλληφθέντες (67 ετών ο πατέρας, 27 ο γιος και 23 ετών η κόρη του) κρατούνται και θα οδηγηθούν με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα πρωτοδικών Σερρών. 

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.