Ελλάδα: Σύλληψη οικογένειας που αρνήθηκε να υποβληθεί σε rapid test

Ελλάδα: Σύλληψη οικογένειας που αρνήθηκε να υποβληθεί σε rapid test

Ένας πατέρας και τα δύο ενήλικα παιδιά του συνελήφθησαν στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών, επειδή κατά την είσοδό τους στο ελληνικό έδαφος αρνήθηκαν να υποβληθούν σε rapid test.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας και εις βάρος των συλληφθέντων που είναι Έλληνες υπήκοοι, σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια και παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Επιπλέον καταλογίστηκε στον καθένα διοικητικό πρόστιμο ύψος 5.000 ευρώ.

Οι τρεις συλληφθέντες (67 ετών ο πατέρας, 27 ο γιος και 23 ετών η κόρη του) κρατούνται και θα οδηγηθούν με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα πρωτοδικών Σερρών. 

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE