Ελλάδα: Σύλληψη οικογένειας που αρνήθηκε να υποβληθεί σε rapid test

Ελλάδα: Σύλληψη οικογένειας που αρνήθηκε να υποβληθεί σε rapid test

Ένας πατέρας και τα δύο ενήλικα παιδιά του συνελήφθησαν στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών, επειδή κατά την είσοδό τους στο ελληνικό έδαφος αρνήθηκαν να υποβληθούν σε rapid test.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας και εις βάρος των συλληφθέντων που είναι Έλληνες υπήκοοι, σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια και παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Επιπλέον καταλογίστηκε στον καθένα διοικητικό πρόστιμο ύψος 5.000 ευρώ.

Οι τρεις συλληφθέντες (67 ετών ο πατέρας, 27 ο γιος και 23 ετών η κόρη του) κρατούνται και θα οδηγηθούν με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα πρωτοδικών Σερρών. 

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE