ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαδικτυακή απάτη που σχετίζεται με Τραπεζικά & Πιστωτικά Ιδρύματα

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Διαδικτυακή απάτη που σχετίζεται με Τραπεζικά & Πιστωτικά Ιδρύματα

Το τελευταίο διάστημα η Αστυνομία έγινε δέκτης αρκετών καταγγελιών από πολίτες σχετικά με διαδικτυακή απάτη που σχετίζεται με Τραπεζικά και Πιστωτικά Ιδρύματα

Συγκεκριμένα οι πολίτες γίνονται λήπτες παραπλανητικών ενημερώσεων και μηνυμάτων, τα οποία τους ζητούν να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία πρόσβασης και διάφορες πληροφορίες του λογαριασμού τους στην Τράπεζα / Πιστωτικό ίδρυμα. Η επιβεβαίωση των στοιχείων γίνεται μέσω πλαστών ιστοσελίδων των Τραπεζικών / Πιστωτικών Ιδρυμάτων.

Το κοινό καλείται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να μην αποκαλύπτει σε κανένα πρόσωπο τα προσωπικά του στοιχεία και κωδικούς πρόσβασης των τραπεζικών του λογαριασμών. Κανένα τραπεζικό / Πιστωτικό ίδρυμα δεν θα ζητήσει ποτέ τους κωδικούς πρόσβασης πελατών του. Προτού τοποθετηθούν οι κωδικοί πρόσβασης, να βεβαιώνεται, ότι πρόκειται για την αυθεντική ιστοσελίδα της Τράπεζας / Πιστωτικού Ιδρύματος με το οποίο συνεργάζεται και διατηρεί λογαριασμό.

Περισσότερες πληροφορίες για διαδικτυακές απάτες εδώ Cyberalert.cy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.