ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαδικτυακή απάτη που σχετίζεται με Τραπεζικά & Πιστωτικά Ιδρύματα

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Διαδικτυακή απάτη που σχετίζεται με Τραπεζικά & Πιστωτικά Ιδρύματα

Το τελευταίο διάστημα η Αστυνομία έγινε δέκτης αρκετών καταγγελιών από πολίτες σχετικά με διαδικτυακή απάτη που σχετίζεται με Τραπεζικά και Πιστωτικά Ιδρύματα

Συγκεκριμένα οι πολίτες γίνονται λήπτες παραπλανητικών ενημερώσεων και μηνυμάτων, τα οποία τους ζητούν να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία πρόσβασης και διάφορες πληροφορίες του λογαριασμού τους στην Τράπεζα / Πιστωτικό ίδρυμα. Η επιβεβαίωση των στοιχείων γίνεται μέσω πλαστών ιστοσελίδων των Τραπεζικών / Πιστωτικών Ιδρυμάτων.

Το κοινό καλείται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να μην αποκαλύπτει σε κανένα πρόσωπο τα προσωπικά του στοιχεία και κωδικούς πρόσβασης των τραπεζικών του λογαριασμών. Κανένα τραπεζικό / Πιστωτικό ίδρυμα δεν θα ζητήσει ποτέ τους κωδικούς πρόσβασης πελατών του. Προτού τοποθετηθούν οι κωδικοί πρόσβασης, να βεβαιώνεται, ότι πρόκειται για την αυθεντική ιστοσελίδα της Τράπεζας / Πιστωτικού Ιδρύματος με το οποίο συνεργάζεται και διατηρεί λογαριασμό.

Περισσότερες πληροφορίες για διαδικτυακές απάτες εδώ Cyberalert.cy

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top