Νέα ομάδα στο «κόλπο» για Σφιντέρσκι

Νέα ομάδα στο «κόλπο» για Σφιντέρσκι

 

Μπορεί η Μπολόνια να φιγουράρει σταθερά στην ασπρόμαυρη επικαιρότητα λόγω του ενδιαφέροντος που εξέφρασαν οι Ιταλοί στον ΠΑΟΚ για τον Κάρολ Σφιντέρσκι, ωστόσο, φαίνεται πως δεν «παίζουν» μόνοι τους.

Όπως αναφέρουν στην πατρίδα του Σφιντέρσκι: «Ο Πολωνός επιθετικός προκαλεί ζωηρό ενδιαφέρον στη μεταγραφική αγορά. Στο παιχνίδι είναι η Μπολόνια και ένας σύλλογος από τη Μπουντεσλίγκα…».

Σε συνέχεια του δημοσιεύματος, αποκαλύπτουν πως πρόκειται για την Ουνιόν που έχει κάνει ήδη την προεργασία της γύρω από τον 23χρονο, μιλώντας για πρόταση ύψους τριών εκατ. ευρώ συν μπόνους για τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, όπως καταλήγουν, «σύντομα θα φανεί ποια ομάδα θα είναι πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική στις διαπραγματεύσεις…».

Πηγή: Sdna.gr

The post Νέα ομάδα στο «κόλπο» για Σφιντέρσκι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.