Νέα καυστική ανάρτηση από τον Χριστόφορο Τορνατίτη, ο οποίος συνεχίζει τα «πυρά» σε ΚΟΠ και Κούμα τονίζοντας πως οι διαιτητές ορίζονται από το γραφείο του προέδρου της Ομοσπονδίας."/>
Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy ARJ Radio

Νέα «ΠΥΡΑ» Τορναρίτη: «Oι διαιτητές ορίζονται από το γραφείο του προέδρου της ΚΟΠ – Πρωτάθλημα ‘Γεώργιος Κούμας’»

19.01.2021
00:00
Αθλητικά

Νέα καυστική ανάρτηση από τον Χριστόφορο Τορνατίτη, ο οποίος συνεχίζει τα «πυρά» σε ΚΟΠ και Κούμα τονίζοντας πως οι διαιτητές ορίζονται από το γραφείο του προέδρου της Ομοσπονδίας.

Διαβάστε: ΞΕΣΠΑΣΜΑ Τορναρίτη κατά ΚΟΠ: «Προσωποποίηση της γελοιότητας η στάση του Κούμα – Τα κάνουν φανερά»

Η δημοσίευση του: 
«Καθώς τα σωματεία λιμοκτονούν , καθώς παίζουμε ποδόσφαιρο στα χώματα πάνω στα μανιτάρια υπάρχει ένα «Φάντασμα» το οποίο στοιχίζει – αμείβεται € 20000 τον μήνα από τα σωματεία της ΚΟΠ τον οποίον πριν ονομάζανε Λαγιέκ τώρα Μασιτς η κάπως έτσι τον οποίον και ονοματίζουν ως Πρόεδρο διαιτησίας ο οποίος υποτίθεται διορίζει τους διαιτητές – παρατηρητές – VAR ΚΤΛ…
Σας λέω υπεύθυνα πως οι διαιτητές ορίζονται στο γραφείο του Γεώργιου Κούμα !!
Τοποθετούνται παρατηρητές μιλημένοι οι οποίοι και κλείνοντας τα μάτια βαθμολογούν με άριστα τις σφαγές των ομάδων και συνειδήσεων μέσα στα γήπεδα.
Την επόμενη εβδομάδα οι διαιτητές που έκαναν την σφαγή διορίζονται σε περισσότερα παιγνίδια μια και πήρανε άριστα .
Αν ένας διαιτητής δεν υπακούει πάει σπίτι του – των τελειώνουν !
Για παράδειγμα θα αναφερθώ σε μια από τις 50 τουλάχιστο φετινές σφαγές που γνωρίζω και σας βάζω και βίντεο με τη φάση να την απολαύσουμε μαζί .
Εδώ Ο διαιτητής Βασίλης Δημητρίου γνωστός στην πιάτσα έδωσε πέναλτυ και κόκκινη του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ζαχαρίου ( με τα πράσινα στο βίντεο) σε ένα επιθετικό φάουλ.
Στο VAR ο Γεώργος Νικολάου συμφώνησε με την απόφαση και ακολούθως ο παρατηρητής τους βαθμολόγησε με άριστα .
Στην συνέχεια αυτή η δυο διορίστηκαν να διαιτητεύσουν ατιμώρητοι την ίδια εβδομάδα από δυο παιγνίδια ο κάθε ένας . ( ως ηθικοί αμοιβή και δήλωση προστασίας από το κύκλωμα)
Ο ποδοσφαιριστή Ζαχαριου δεν έπαιξε στα δυο επόμενα παιγνίδια για αυτό το φάουλ που δέχτηκε και σήμερα μας ειδοποιήσανε από τα γραφεία τις ΚΟΠ πως ούτε αύριο με το Παραλίμνι δικαιούται να παίξει – όπως και ο Σαρφο δεν δικαιούται ?
3 Αγωνιστικές τιμωρία ο Ζαχαρίου για ένα «ΛΑΘΟΣ» της διαιτησίας αντί 2 που προνοεί ο κανονισμός και 5 ο Σαρφο αντί 4 που του βάλανε σε ένα πρωτάθλημα που παίζεται μέσα στο γήπεδο .
Αυτές όπως και να σε βάζουν να παίζει κάθε 48 ώρες με το ρολόι , τα τηλεοπτικά σκάνδαλα , τα βολέματα και αλλά πολλά είναι μερικά από όλα όσα συμβαίνουν στο Πρωτάθλημα Γεώργιος Κούμας».

The post Νέα «ΠΥΡΑ» Τορναρίτη: «Oι διαιτητές ορίζονται από το γραφείο του προέδρου της ΚΟΠ – Πρωτάθλημα ‘Γεώργιος Κούμας’» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com