Xριστιάνα Αριστοτέλους: Οι φήμες για παράνομο δεσμό τους τελευταίους μήνες

Xριστιάνα Αριστοτέλους: Οι φήμες για παράνομο δεσμό τους τελευταίους μήνες

DATA[

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους το απόγευμα της Τρίτης, 19 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της και συνομιλώντας με συνεργάτη της, αποκάλυψε πως τους τελευταίους τέσσερις μήνες φτάνουν στα αυτιά της φήμες και κουτσομπολιά που αφορούν στην ίδια και την θέλουν να συνάπτει παράνομες ερωτικές σχέσεις.

“Έχω ακούσει τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις το τελευταίο τετράμηνο. Με ονόματα […] Εντάξει το έχω ξαναδεί το έργο”, είπε η παρουσιάστρια σχολιάζοντας στα κουτσομπολιά που αφορούν στην ίδια. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

www.ilovestyle.com

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE