ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΤΑΚΑ για Μπίσεσβαρ από… Σαλονίκη: «Ο Απόλλων παίρνει έναν παίκτη που έφερε στον ΠΑΟΚ 3 Κύπελλα και 1 πρωτάθλημα»

ΑΤΑΚΑ για Μπίσεσβαρ από… Σαλονίκη: «Ο Απόλλων παίρνει έναν παίκτη που έφερε στον ΠΑΟΚ 3 Κύπελλα και 1 πρωτάθλημα»

Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και η «βόμβα» θα ενεργοποιηθεί όταν έρθει στην Κύπρο ο παίκτης.

Διαβάστε: «Έσκασε» η ανακοίνωση για Μπίσεσβαρ – Ενεργοποιήθηκε το «μπαμ»

Με την ευκαιρία αυτή, μίλησε για τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό, στην εκπομπή «Capital Sports», ο δημοσιογράφος και ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ στο «Μetrosport» της Θεσσαλονίκης, Κώστας Πετρωτός.

Όλα όσα είπε: 

Για τη μεταγραφή του: «Είναι ένα ‘μπαμ’. Ο Απόλλωνας παίρνει ένα ποδοσφαιριστή που έφερε στον ΠΑΟΚ τρία κύπελλα και ένα πρωτάθλημα. Έχει σημαδέψει με την παρουσία του τον ΠΑΟΚ. Πέρσι το καλοκαίρι μπορούσε να αποκλείσει μόνος του τον Άγιαξ. Βρισκόταν λίγο στο περιθώριο αυτή τη σεζόν. Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ θέλει να κτίσει νέα ομάδα με νέα παιδιά όπως ο Τζόλης, ήρθε πίσω και ο Ουάρντα, δεν υπήρχε χώρος για τον Ολλανδό. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Το θετικό για τον Απόλλωνα είναι πως ο Γιάννης Πετράκης τον γνωρίζει. Γνωρίζει πολύ καλά πως να τον διαχειριστεί. Τον έχω ακούσει πολλές φορές να μιλάει στα Ελληνικά Μέσα με πολύ κολακευτικά λόγια για τον Μπίσεσβαρ. Μπορεί να σου δώσει 40-50 ποιοτικά λεπτά και να κάνει τη διαφορά».

Σε ποια θέση είναι πιο παραγωγικός: ««Τον έχω δει να κάνει εξαιρετικά παιχνίδια και ως 10άρι αλλά και ως ακραίος επιθετικός. Του ταιριάζει ένας ελεύθερος ρόλος πίσω από τον φορ. Έχει την ικανότητα να πασάρει με τα δύο πόδια και να σκοράρει το ίδιο καλά. Θα υπάρχουν παιχνίδια που μπορεί να έρθει από τον πάγκο και να κάνει τη διαφορά. Εννοείται θα παίζει βασικός αλλά θα υπάρχουν στιγμές που θα έρθει από τον πάγκο και θα αλλάζει το παιχνίδι».

Για το συμβόλαιο του: «Παίρνει 800 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Ο ΠΑΟΚ έβαλε στο περιθώριο του Μπίσεσβαρ γιατί έχει ‘βαρύ’ συμβόλαιο. Κάνει οικονομία ο ΠΑΟΚ αυτή τη δύσκολη χρονιά και με τέτοιο ποσό εξοικονομεί κάτι ο ΠΑΟΚ. Δεν τον βλέπω να επιστρέφει στην Τούμπα. Πολύ δύσκολα. Όπως είπα και πριν με Τζόλη και Ουάρντα δεν έχει χώρο».

The post ΑΤΑΚΑ για Μπίσεσβαρ από… Σαλονίκη: «Ο Απόλλων παίρνει έναν παίκτη που έφερε στον ΠΑΟΚ 3 Κύπελλα και 1 πρωτάθλημα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top