Άγριο φονικό στη Λεμεσό: Θα παραπεμφθεί για νοσηλεία ο 48χρονος που σκότωσε τον πατέρα του – Διερευνάται φόνος εκ προμελέτης
Άγριο το φονικό που εκτυλίχθηκε στη Λεμεσό τα ξημερώματα.
Ο Βιέιρα είναι ο τρίτος υπουργός που βρίσκεται θετικός στον ιό μέσα σε μια εβδομάδα.
Βρισκόταν ήδη σε καραντίνα στο σπίτι του από το Σάββατο, προληπτικά, όταν βρέθηκε θετικός στον ιό ο υπουργός Οικονομικών Ζοάο Λεάο έπειτα από συνάντηση που είχε με ανώτερους αξιωματούχους της ΕΕ.
Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν ο Σίζα Βιέιρα και ο πρωθυπουργός της χώρας Αντόνιο Κόστα.
Ο Σίζα Βιέιρα είναι ο τρίτος υπουργός που διαγιγνώσκεται θετικός την τελευταία εβδομάδα μετά τον Λεάο και την υπουργό Εργασίας Άνα Μέντες Γκοντίνιο.
Η Πορτογαλία, η οποία αυτή την περίοδο καταγράφει τα υψηλότερα, κατά μέσον όρο, κρούσματα κατά κεφαλήν σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ourworldindata.org, η οποία υποστηρίζεται από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 566.958 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 9.246 θανάτους και επέστρεψε σε λόκνταουν την Παρασκευή.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις